Pana lipsesti asa muuult de acilisa de la noi,tema pentru acasa la concurs de dans :P,da Sefu????Deci nu discutam altfel :P
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
intradevar a fost o zi minunata,mi-a facut placere sa-i cunosc si pe colegi de la fagaras,iar cu privire la gratar eu si cu dorian adevarati mastri grataragii si la mai multe intalniriisigpic
nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber
Comment
-
>>>
Propun pentru Duminica un toast pentru adevaratii maestrii culinari ... cei mai tari de pe planeta ... oamenii cu greutate in ale gurii ) Sa ne traiti Sese si Nairod
Vorba ta Sese "La mai multe"Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
mmmmmmm.tare bun gratarul si tot ce a fost preparat..de gratargiul cetatii SSG..inca odata si-a aratat clasa de gratargiu....si pe deasupra a avut si ucenic. pe nairod..un invatacel tenace si cu dorinta de cunoastere.. un ucenic implicat total la gratar......AVE CAVALERILOR..
am sa postez si eu poze ..numa sa ajung mai devreme acasa...ca de munca asta de alergat cu afisele Nationalei nu e chiar asa usoara si ca de obicei ....au uitat cam toti ca trebe sa facem acest lucru ...in fine va trag eu de urechi miercuri...
Sa nu uitam scopul nostru ..miercuri discutam detaliile ptr. ce , cum ,si unde cu paica ptr. Nationala si.. (ptr. intalnirea de Duminica..stiti voi de ce)
MIERCURI 13.07.2011 INTALNIRE LOGAN CLUB KRONSTADT la ora 18:30 sub TAMPA !!Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
bah!!..CURirerule!!ce faceai aseara pe la unirea? pe la 20;30,pe cine mai prosteai sa intre in club
ne vedem miercuri..sau ca de obicei aproape in fiecare zi in trafic!!..off nu mai scap de tinesigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
>>>
Eu voi lipsi aceasta miercuri de la intalnire (trebuie sa particip la un spectacol) ... dorim prezenta cator mai multi membri pentru stabilirea ultimelor detalii pt nationala ....
Distractie placuta va doresc ostenii mei )Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
>>>>
O sa fac tot posibilu sa ajung maine la intalnire ca sunt lucruri importante de discutat ... in schimb nu asigur ca si ajung ... cat despre masina am o veste nu prea minunata .... voi fi prezent la Nationala Transalpina fara masina
Numa bine si poate ne auzim maineTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
>>>
Sebi ... vorbeste te rog corect romaneste ... este corect: Za Siefu nu Za sefu .. asa cum tu esti Za Mazisian
Si cum vitaminele noastre preferate sunt iE si Be no hai sa ... fie veselie )
Azi orele 18.30 intalnire L.C.Kronstadt pe Aleea de sub TAMPA.
Za Mazisian (dj Ureche) are anunturi de facut. Poate ajung si euTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
Comment