Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pana lipsesti asa muuult de acilisa de la noi,tema pentru acasa la concurs de dans :P,da Sefu????Deci nu discutam altfel :P

Comment

• intradevar a fost o zi minunata,mi-a facut placere sa-i cunosc si pe colegi de la fagaras,iar cu privire la gratar eu si cu dorian adevarati mastri grataragii si la mai multe intalnirii
      sigpic
      nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• >>>

Propun pentru Duminica un toast pentru adevaratii maestrii culinari ... cei mai tari de pe planeta ... oamenii cu greutate in ale gurii ) Sa ne traiti Sese si Nairod

Vorba ta Sese "La mai multe"
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Dupa o zii de munk,in soare si caldura,acum la racoare e numai bine....odihna placuta tuturor

Comment

• mmmmmmm.tare bun gratarul si tot ce a fost preparat..de gratargiul cetatii SSG..inca odata si-a aratat clasa de gratargiu....si pe deasupra a avut si ucenic. pe nairod..un invatacel tenace si cu dorinta de cunoastere.. un ucenic implicat total la gratar......AVE CAVALERILOR..

am sa postez si eu poze ..numa sa ajung mai devreme acasa...ca de munca asta de alergat cu afisele Nationalei nu e chiar asa usoara si ca de obicei ....au uitat cam toti ca trebe sa facem acest lucru ...in fine va trag eu de urechi miercuri...
            Sa nu uitam scopul nostru ..miercuri discutam detaliile ptr. ce , cum ,si unde cu paica ptr. Nationala si.. (ptr. intalnirea de Duminica..stiti voi de ce)

MIERCURI 13.07.2011 INTALNIRE LOGAN CLUB KRONSTADT la ora 18:30 sub TAMPA !!
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• bah!!..CURirerule!!ce faceai aseara pe la unirea? pe la 20;30,pe cine mai prosteai sa intre in club
              ne vedem miercuri..sau ca de obicei aproape in fiecare zi in trafic!!..off nu mai scap de tine
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Ce este asa de special pe 16?Ziua ta cumva?Uite asa dai si tu o bere Sebi!!!Noi nu cred ca ajungem Miercuri la intalnire,dar incercam insa preventiv vrem sa fim si noi anuntati cu orice fel de modificare!!Saluti si multa bafta

Comment

• >>>

Eu voi lipsi aceasta miercuri de la intalnire (trebuie sa particip la un spectacol) ... dorim prezenta cator mai multi membri pentru stabilirea ultimelor detalii pt nationala ....

Distractie placuta va doresc ostenii mei )

Comment

• Mr Nicos,ai inceput spectacolele sa poti termina repararea masinii ??

Comment

• si io care credeam ca vii miercuri cu masina...pfuu
                      vizionare placuta..
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Za Sefu ..ai spectacol la teatru de papusi ? si trebe sa cosi papusile
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>>

O sa fac tot posibilu sa ajung maine la intalnire ca sunt lucruri importante de discutat ... in schimb nu asigur ca si ajung ... cat despre masina am o veste nu prea minunata .... voi fi prezent la Nationala Transalpina fara masina

Numa bine si poate ne auzim maine

Comment

• Lasa Za Sefu ca uite asa poti sa te omenesti cu berici reci si bune sa n-ai grija la masina,doar ca stim ca iti este dor de bagat talpa in ea ....o seara frumoasa si odihna placuta

Comment

• >>>

Sebi ... vorbeste te rog corect romaneste ... este corect: Za Siefu nu Za sefu .. asa cum tu esti Za Mazisian

Si cum vitaminele noastre preferate sunt iE si Be no hai sa ... fie veselie )

Azi orele 18.30 intalnire L.C.Kronstadt pe Aleea de sub TAMPA.
                              Za Mazisian (dj Ureche) are anunturi de facut. Poate ajung si eu

Comment

• frumoasa intalnire, cu multe idei cu buza si foarte vesela tot cu buza
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google