Originally posted by Nicosianu
View Post
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
poze de miercuri!
scuze de intaziere. cateva poze de miercuri....
apropo, v-am zis k am schimbat bara?!
Comment
-
domni organizator!!!!!!...lamuriti oameni !! eu unul imi cer scuze si sincer mi-e rusine ca voi (noi membrii) ati venit si noi nu..sorrryyyyy!!!!
alexa85 ..daca vrei sa vii sigur se gaseste loc la unul dintre noi in masini...
scuze de dublu..de azi de la 15;30 UIS'ul e ca nou..a suferit un mic(MARE) incident dar acum s-a rezolvat...sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
ne cerem scuze public la toti membrii care au fost la intalnire(nu si la cei care nu au fost...) ptr. intalnirea esuata de Duminica...
-Promitem ca nu se va repeta....
Miercuri 24.08.2011 INTALNIRELOGAN CLUB KRONSTADT LA ORA 18:30 !!!!!!!
VA ROG CEI CARE NU PUTETI AJUNGE SA ANUNTATI LA TELEFON SAU UN sms....conform regulamentului.
MULTUMIM DE INTELEGERE.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
ce faci bai BUTELIE!!!????..propun un film maine seara de la 18;30..SEFI DE COSMAR..super tare 12 lei beletu...haideti sa ne radem...eu voi fi la eliana..nu ajung la intanlire..
Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viața la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existența ar fi să-și pună cu botul pe labe șefii abuzivi, interpretați de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx) cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se țin lant. sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment