Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de ce sa o lasam moale cu chefu sefu ? avem un motiv intemeiat sa mergem..doar e ziua ta...si de ce nu sa ne chefuim sa facem o intalnire faina .
    mda ce sa fac nu am stiut decat de una ,cea din 18 ...dar..batranetile astea ma cam coplesesc si na..mai uit datele si eu...amu ce sa fac ,scuzele mele.
    si de cea de duminica de acum nu am stiu decat acum ...ce sa fac ...mai trebe sa muncesc si eu .

deci ce faceti Duminica ??????
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• sedem acasica!!!!!!!!

scuze de dublu post!!!
      domni organizatorii lu peste copt..Nicos...Sebi8ta..anunatati va rog oameni de la Tg. Mures ca nu mai mergem la ei...!!
      fratilor NU asa se face!!!!
      oameni aia se asteapta ca noi sa mergem acolo pe 28 august adica duminica.. voi nu i-ati anuntat ca nu mai mergem!!
      Last edited by nairod; 26 August 2011, 18:52. Reason: Automerged Doublepost
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• legat de mersul la trg mures eu am anuntat ca sta prost cu banii si nu pot merge.
        se pare ca perioada asta cam toti sunt putin cam prea ocupati cu diverse treburi. nu stiu exact dar cred ca duminica nu voi aparea la intalnire, dar pana atunci mai e, sa traim pana atunci.
        fratilor.... suntem o comunitate... nu e frumos sa ne certam din nimicuri... se mai intampla si la case mai mari sa apara alte lucrurui de care stiai dar ai cam uitat de ele fiind ocupat cu altceva.

scuze daca am spus ceva ce sa deranjeze pe unii sau altii.

Comment

• Haide ma Dodo iarta-l de data asta,l-am anuntat ca e vorba de ciubuc si a acceptat,acum de ce facem o tragedie...lasa ca abea scapi un weewk-end de cheltuiala si recuperezi celalalt!

Comment

• Da da doriane...sa intamplat sa fie asa....imi cere scuze ca a iesit asa
            sti doar ca eu nu dau inapoi de la nimic,iti dai seama ca nu am vrut sa iasa asa.
            Oricum ne luam revansa...promit ...
            La Lisa pe data de 23-25 ramane batuta in cuie cu cheful nostru...chiar daca e sa se iveasca ceva ...nu ma intereseaza ...pe data de 23-25 vom fii la Lisa....meritam sa ne distram un pic.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Eu nu vroiam decat sa fim fair-play cu oameni aia de la mures...care ne astepttau acolo ata toot..sa nu zica dupa aia "halal cavaleri"..

Comment

• se pare ca numa io postez pe aici
                am pus poze de la intanlirea de azi!!!...
                las pozele sa vorbeasca.....fain ,nu??
                felicitari!!!
                Attached Files

Comment

• Originally posted by nairod View Post
                  se pare ca numa io postez pe aici
                  am pus poze de la intanlirea de azi!!!...
                  las pozele sa vorbeasca.....fain ,nu??
                  felicitari!!!
                  doriane ce faci tati acolo singurel? tu nu stiai ca duminica asta toata lumea a fost plecata?

Comment

• ma-ma doriane ce multi santeti,eu nu am putut ajunge am fost pe o ruta superba Transalpina-Pestera Muierii-Ranca-Valea Oltului ce mai super urmeaza poze

Comment

• abia astept urmatoarea intalnire. am facut primele modificari la masina

Comment

• bag-o la my ride sa o vedem si noi. numai bine

Comment

• nu am facut inca poze. o sa facem la intalnire sau poate fac maine
                          oricum in poza nu se aude ce fain e

Comment

• superba intalnire doriane ,cei are au mai ramas pe casa Duminica cred ca numa tu ai fost ,asa stiam si eu ca Duminica asta suntem 95 la suta plecati ,te miri pe unde ...No asta-i ,daca stiam te sunam sa-ti spun...oricum faina masina ...
                            Miercuri ne vedem In mod sigur aproape toti ,,sub tampa,,....asa cum sa stabilit.

Comment

• tot sub tampa va ramane locul de intalnire? abia astept ziua de miercuri. ramane sa ne auzim la un telefon

Comment

• bah!!!..ciubucarule!!(sebi8ta)..si eu am fost plecat de sambata si duminica da..tot am venit la intanlire..asa ca..
                                ne vedem miercuri..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google