Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa da florinel,un membru exemplar(3 masini) al clubului...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Miercuri ne vedem la Real ..la 18:30 neaparat...toti membrii....
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• de maine plec in nasaud. ma intorc abia joi seara/noaptea. daca aveti drum pe acolo ne vedem cu cea mai mare placere.

Comment

• deci maine ne vedem la REAL?
          sigpic

Comment

• daaaaaa....
            uitati aici jmecherie..bestial..pentru toti moldoveni!!! mei!!

criminal....sunt fanul lui!!!!! GENIAL TIPU..
            Last edited by nairod; 23 November 2011, 09:41. Reason: Automerged Doublepost
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• ...belea...respect pt tip..

Comment

• >>>>

@Alexa85 .... multa sanatate in continuare domnu

@cucu bau ..... Sa stii ca si eu am ramas cu un gust amar legat de bioetanol datorita miscarilor strategice din parlament si a celor de la putere .... de la UE aveam termen pana in decembrie sa implementam bioetanolu iar domnu Marinar cu domnu Poc Poc .... refuza si mai ales vor scumpirea produselor petroliere ("vezi ultimele stiri care vuiesc peste tot")

Eu am pus masina pe butuci pana in primavara cand imi voi lua ceva Diesel pe firma.

Jos guvernu, Jos hotia .... ar trebui sa ii scoatem dezbracati in strada si sa ne urinam pe fetele lor de borati. Jos puterea. Rusine.

Spor si distractie la intalniri domnilor .... poate in scurt timp o sa va intalniti cu trotinetele ca bani de benzina ciuciu.
                Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• lasa nicos nu fii suparat pe marinel (I.L.Caragiale) sau pe Poc Poc (Nicosianu) ca "este" altii mult mai mari care dicteaza. Zi-mi si mie o tara care are Bioetanol ?
                  sigpic

Comment

• >>>

@ Florinel .... : Austria , finlanda, danemarca, grecia, franta, anglia, si romania (doar in 3 locuri) .... si mai nou se implementeaza italia si germania

Ai si tu dreptate in felu tau .... sunt alti care au interese mai sus .... si noi o sa ramanem niste fraeri care vom inghiti pentru ca nu avem curaju sa punem picioru in prag.

Hai o zi buna la toata lumea
                    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• ....brazilia stiu cai lider...

Comment

• Maine, Duminica 26.11.2011 , la ora 18:00 Intalnire "obligatorie"la REAL cu toti membrii,trebuie sa rezolvam urgent o problema si se poate rezolva doar cu toti membrii.Va Multumesc si va astept.

Comment

• sebastian, unii dintre acesti toti membrii sunt plecati
                          sigpic

Comment

• Ma dar fiecare intalnire este obigatorie si sunt de rezolvat probleme urgente??Interesant multa activitate si cu multe probleme de rezolvat.
                            Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• totdeauna sant probleme importante
                              sigpic
                              nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• sebi asta e pentru tine http://www.youtube.com/watch?v=EDG23...eature=related
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google