Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maine unde se tine intalnirea
    sigpic

Comment

• Maine Miercuri 07.03.2012 la ora 18:30-19:00 INTALNIREA VA AVEA LOC LA REAL.....

Va astept cu banuti..lei...ron...etc...si la o mica poveste si mici calcule si pregatiri verbale...

Duminica 11.03.2012 la ora 13:00 fix ..(va rog fara intarzieri si alte alea..la modul cel mai serios vorbim)...plecam sa facem intalnirea la hotel CIUCAS...cu o halta la poligon..inainte de a ajunge la Ciucas.

VA ROG RESPECTUOS SA FITI PREZENTI TOTI .PTR. CA VOM FACE ULTIMA

INTALNIRE INAINTE DE REGIONALA..SI TREBUIE IN MOD OBLIGATORIU SA

TRAGEM LINIE TOATA PREGATIREA....AVEM UN PIC DE TREABA LA LOCATIA DE

INTALNIRE HOTEL CIUCAS...CU ABSOLUT TOTI.
      Va Multumesc de intelegere...

-De acum inainte urmeaza finalizarea pregatirilor ptr. buna desfasurare a Regionalei..mai avem un pic..haideti sa ne mobilizam la maxim sa fim seriosi pana la capat si sa purtam discutiile ce vor fi la modul cel mai serios .

Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• maestre.. eu voi fii in poligon de pe la 11;30..pana ajungeti voi va fii gata traseul ..am vb si cu axy!!
        hai bafta!!
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• seby daca e sa stam dupa tine este gata traseul duminca seara. deci dodo asa ramane plecam pe la 11 -11:30 spre tarlungeni

Comment

• liber colegu!! liber...da da da
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Acestea fiin spuse ... Azi orele 13.00 intalnire la LIDL, la iesirea spre tarlungeni.
              Rugam prezenta cat mai mare.

O zi superba in continuare
              Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Dragi colegi faceti liniute la regionala pana la urma?

Comment

• nuuuuuuuu, desi seara mi-e imposibil sa cred ca nu se vor da cativa
                  sigpic

Comment

• eu am de gand sa facem ceva ..acum sa vedem daca sunt doritori...si cum putem rezolva ceva ..asa de funny.ca sa zicem asa..numa daca putem sa asiguram un risc minim de accidente...sa speram ca da..un premiu este pregatit oricum ptr. asa ceva..om vede la fata locului.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Ar fi ok sa dam un premiu la o astfel de categorie dar vorba ta ... sa vedem daca putem face totul cu minim de riscuri.

Comment

• baietii sunteti de invidiat pt cea ce faceti.ma bucur ca ne-am cunscut mai bine.
                        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• sa puneti link pe unde se posteaza poze de la regionala si aici...

Comment

• Multumim Leo Negrescu ... esti un mare om (mare suflet). Ne pare bine ca ne-am cunoscut si esti bine venit la toate intalnirile noastre sau la evenimentele facute de noi.

Leoooooo Negresccuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Comment

• Eu voi lipsi azi de la intalnire deoarece am de facut mici modificari estetice la masina ....

Distractie placuta

Comment

• Astazi am luat si eu decizia de a infiinta Logan Club Craiova 2 Old,din motive clare pt mine.
                                a-ti fost exemplul concludent pt mine.Va multumesc.
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google