maine unde se tine intalnirea
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
Maine Miercuri 07.03.2012 la ora 18:30-19:00 INTALNIREA VA AVEA LOC LA REAL.....
Va astept cu banuti..lei...ron...etc...si la o mica poveste si mici calcule si pregatiri verbale...
Duminica 11.03.2012 la ora 13:00 fix ..(va rog fara intarzieri si alte alea..la modul cel mai serios vorbim)...plecam sa facem intalnirea la hotel CIUCAS...cu o halta la poligon..inainte de a ajunge la Ciucas.
VA ROG RESPECTUOS SA FITI PREZENTI TOTI .PTR. CA VOM FACE ULTIMA
INTALNIRE INAINTE DE REGIONALA..SI TREBUIE IN MOD OBLIGATORIU SA
TRAGEM LINIE TOATA PREGATIREA....AVEM UN PIC DE TREABA LA LOCATIA DE
INTALNIRE HOTEL CIUCAS...CU ABSOLUT TOTI.Va Multumesc de intelegere...
-De acum inainte urmeaza finalizarea pregatirilor ptr. buna desfasurare a Regionalei..mai avem un pic..haideti sa ne mobilizam la maxim sa fim seriosi pana la capat si sa purtam discutiile ce vor fi la modul cel mai serios .
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
eu am de gand sa facem ceva ..acum sa vedem daca sunt doritori...si cum putem rezolva ceva ..asa de funny.ca sa zicem asa..numa daca putem sa asiguram un risc minim de accidente...sa speram ca da..un premiu este pregatit oricum ptr. asa ceva..om vede la fata locului.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Multumim Leo Negrescu ... esti un mare om (mare suflet). Ne pare bine ca ne-am cunoscut si esti bine venit la toate intalnirile noastre sau la evenimentele facute de noi.
Leoooooo NegresccuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
Comment