If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Stiti bine despre ce este vorba si ce trebuie discutat....aduceti-va un pic aminte si o sa va dati seama.... este in data de 03.04.2012 si pana in data de 01.04.2012 trebuia sa se faca ceva.Veniti la intalnire, nu se poate scrie pe forum.Unele treburi se vorbesc fata in fata. O zii buna sa aveti.
da domnul sebastian, crede-ma ca la club vin de placere nu din obligatie, adica vin la intalniri daca nu am altceva de facut, iar frumos ar fii sa se spuna si pe forum ce e de discutat ca si asa e cam moarta sectiunea asta
Si nu crezi ca ar fi frumos totusi sa anunti ca nu vii? asta asa ca sa nu te asteptam si se ne intrebam atatia insi daca ajungi sau nu...daca tot sa anuntat ca avem de discutat 2 probleme foarte importante ptr.toti...dar daca nu va intereseaza....nu va agitati sa veniti si sa discutam..(valabil ptr. toti cei care nu au venit)...Asa este, se vine de placere la intalniri..dar mai trebuie si din alte motive daca tot ne laudam ca facem una alta ...aceste treburi se fac cu discutii si propuneri fata in fata ..nu in fata unui calculator...deci nu te(va) ofensati ca nu se scrie nimic aici...fapte si nu discutii virtuale ne trebuie ...oricum va scris si alex mai sus....deci se amana pe Miercuri discutia poate ajungeti sau nu...depinde de cat de interesati sunteti ....
"5. Are ’’obligatia morala si etica ’’de a anunta prin SMS la 0743048988, absenta de la un eveniment sau intalnire, pe forum sau macar pe messenger ."
Si da Nicos ..ai vazut un pit stop veritabil..dar degeaba...nu a fost sa fie ...se mai fac si astfel de chestii la intalniri...din pacate ..nu a fost sa fie cu folos...sunt praf si pulbere....deci sau returnat...nu am reusit sa fac nici o constatare buna...
MIERCURI Intalnire Logan Club Kronstadt la ora 18:30 la Real !!!....speram ca vom fi toti sa discutam si punem la punct a 2-a problema care nu prea mai sufera amanare.
ce aveti Bai urzicatilor!!!..sebisor..las-o in kkt cu vrajeala asta cu "datoria morala" si alte rahaturi ca tre sa anunti ca nu vii ca nu stiu ce..ca nu ne obliga nimeni de nimic ..niciodata in veci..sa fie clar..la intanlire se vine daca se poate si daca se doreste...si se stie foarte clar ce este de facut..anumite persoane se gandeau ca o fi aparut alte probleme..
Nu va mai aruncati in discutii de genul asta ca nu se rezolva nimic..
hadi paa...
duminica trecuta...te asteptam si noi la real si cand am sunat...erai la sibiu la ciorba...haa???...daca e sa o luam asa...
asa ca..ciocu mic..si joc de glezne..
baietii nu va mai certati,ca nu este bine.pt mine sunteti cel mai bun exemplu si de aceea am incercat si incerc si eu la noi in BANIE sa fac macar 10 procente din ce faceti voi.va rog frumos nu ma faceti sa cred ca nu va mai intelegeti,fiindca totusi NU VA CRED.MERGETI INAINTE,CA SUNTETI UN EXEMPLU DE URMAT.va pup si sa aud numai de bine.
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
dar nu se cearta nimeni Leo...stii cum e, chestiile astea duc la lucruri constructive..tre sa mai revina unii cu picioarele pe pamant..pura strategie!!
ne vedem cu bine!!..
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
asa e Leo nu se cearta nimeni doar ne expuneam niste ganduri care sa duca la ceva si mai constructiv....avem noi un limbaj asa mai 'elevat"...
Doriane nu e vb de obligatii, dar cum spuneai si tu... "anumite persoane se gandeau ca o fi aparut alte probleme.." asa este ..au aprut unele probleme care trebuiau discutate Duminica neaparat...sti ca nu cer sa se vina in mod "obligatoriu" la intalniri ..dar cand este de discutat o problema atunci sa inceracam totusi sa ajungem ...ptr. ca mai apoi sa nu spunem " iar frumos ar fii sa se spuna si pe forum ce e de discutat ca si asa e cam moarta sectiunea asta"....si mai apoi sa ne intrebam de ce nu scriem aici discutiile de la intalniri...
-Sunt discutii care se pot enumera aici si discutii care trebuie sa ramana doar la intalniri...
-Nu spun ca trebuie sa venim la intalnire "TOTI" de fiecare data ..decat daca este imperios necesar si trebuie sa avem cate o dscutie importanta ptr. TOTI.
Sper ca ai inteles....asa cum si eu inteleg ca unii "nu au ce face la intalnire" decat sa discute probleme ce ne privesc pe toti...probleme care trebuiesc rezolvate de catre TOTI...
........si mai inteleg ca ne intalnim NUMAI DIN PLACERE SI DACA REUSIM SA AJUNGEM ...dar daca e o intalnire mai importanta, frumos e sa se anunte totusi ca nu se ajunge,,,,asa cum multi o fac totusi..daca nu e importanta si ne intalnim asa doar de placere atunci e corect ..nu anuntam pe nimeni ca nu ajungem...
MIERCURI Intalnire Logan Club Kronstadt la ora 18:30 la Real !!!....speram ca vom fi toti sa discutam si sa punem la punct a 2-a problema care nu prea mai sufera amanare.
Orice nelamurire legata de scopul intalnirii ...sau impediment de a ajunge la intalnire se vor discuta cu sparky...organizator intalniri L.C.Kronstadt
Era mult mai simplu sa scri sunt aceleasi probleme din trecut,de care clar ca stiam,noi nu am ajuns si nu putem ajunge,mai faceti intalniri si in fagaras,evident fiecare cum poate!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment