super intalnirea,la mai multe tot asa
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
salutare domnilor..o intanlire reusita asa cum ar trebuii sa fie o adevarata intanlire..salutare domnului avp..."sebi..mai taie din iele ba".....multa bafta la toata lumea...sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Salutare domnilor...Frumosa nastere a noului club... Imi para rau k nu pot fi momentan alaturi de voi din cauza a multe examene grele si profi pretentiosi... abia astept sa se termine sesiunea asta.Sa ne revedem cu bine prieteni.
O saptamana frumoasa sa aveti!!!total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
Comment
-
domnule drag .sparky,asteptam si de la tine pozele..
Miercuri 09.02.2011 la ora 18:30... Intalnire Logan Club Kronstadt la Real !!!Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
buna ziua domnisoarelor..buna intanlirea de aseara...am hotarat lucruri "cruciale" pentru viitorul clubului nostru..bafta multa aveti grija de voi!!
mielule!!..daca ziceam io ca-mi place shaorma ma credea lumea ,da tu..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment