Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• >>>

da intradevar ... am jucat in vreo 3 filme Horror in care am avut mult succes dar m-am lasat si am trecut pe comedii ))

Numa bine si sa ne vedem cu bine maine ca doar se stie "Stressssuuuu"
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Buna buna nairod!
      [SIGPIC]sigpic

Comment

• La multi ani mishu!!!

Comment

• salutar dragi colegi!! am terminat si eu cu sesiunea la faculta si o sa imi fac si eu aparitia duminica daca iau paraii
          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

• Horica, te asteptam cu mare placere
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Cavaleri si domnitze, noi cand si unde ne intalnim maine seara?

Comment

• Intalnirea Logan Club Kronstadt din data de 09,03,2011 va avea loc la ora 18:30 la Real. Va asteptam cu drag in numar cat mai mare.

Comment

• saru'mana nenea Axy

Comment

• Si eu sunt prezent maine.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Asa este, maine ne vedem la Real la ora 18:30 ,dar domnul sparky stia dar na ....batea un apropo la domnul "mercestres" ca a cam uitat sa faca ce trebe..
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Domnul "mercestres" ( romulanu ) nu o sa vina maine ca joaca in deplasare.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• >>>

Prezent si eu azi ... dar pe la 7 "ca trebuie sa imi recuperez portofelu de la Iasi"
                          Accept sponsorizari azi (o portie de carbonara cu bere) ))
                          Ne vedem la 7 cai mei ... pardon "cavaleri de pe caii putere" ca parca asa era vorba Sparky
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• nasol pentru tine, carbonara nu au, berea dauneaza sanatatii, portofelul trece-l la amintiri...nu stiu ce se alege de tine...important este sa vi la intalnire, nu conteaza daca stai pe uscat
                            Last edited by alex125; 9 March 2011, 13:48.

Comment

• frumoasa intalnirea de azi
                              corvin, nu te m-ai chinuii sa ma prinzi, stiu ca iti place sa vezi cum fuge curu la megan in giratoriu
                              sigpic

Comment

• iai dat o lectie dupa intalnire ?

DUMINICA INTALNIRE IMPORTANTA ..valabila ptr. toti membrii..
                                Last edited by sebi8ta; 10 March 2011, 00:42. Reason: Automerged Doublepost
                                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google