Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar nu are nimeni geamuri electrice si pe spate?
    Vreau sa incerc cu alte butoane ca mie nu mi se mai deschid geamurile acolo,siguranta e ok.
    Si nu stiu cum as putea verifica macaralele,sa vad daca sunt alea de vina daca butoanele merg si geamurile tot nu se deschid.
    Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
    My ride

Comment

• Nu sunt sigur dar parca butonul are aceleasi contacte ca si cel din fata si poti incerca sa pun un buton din fata si sa vezi daca merge.
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Nu prea stiu cum sa scot un buton din fata si imi e sa nu rup ceva pe acolo si dupaia sa nu il mai pot pune la loc.
        As putea veni cu masina duminica la intalnire,sa ma ajutati si voi,daca vreti.
        My ride

Comment

• Butoanele din fata ies usor cu o surubelnita mica dar daca nu vrei sa te risti hai duminica si ne uitam si vedem care este problema.
          sigpic
          Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Atunci ne vedem duminica.
            Multumesc.O zi buna.
            My ride

Comment

• >>>

Poate sa fie si vreun fir intrerupt sau macaraua dusa. Hai duminica si te ajutam.
              Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• fotograful cetati nu a facut nici o poza de la intalnire?
                Last edited by alex125; 10 March 2011, 17:21.

Comment

• buna seara!!..frate cum scapam de raceala asta??? toata lumea e racita si eu la fel..sunt praf de racit..sper ca pana duminica sa ma refac si sa ne vedem...salutare!!
                  sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• nairod-bolnava de sambata abia ieri mi-am mai revenit pentru ca m-am dat pe augmentin,ca altele nu au avut efect.insanatosire
                    [SIGPIC]sigpic

Comment

• si eu am frisoane si dureri in gat...au au au ce rau e...insanatosire doresc clubului

Comment

• vai de capul vostru mai copii...vedeti ce patiti daca stati despuiati?

Comment

• >>>

Hai mai ca sunte-ti culmea ... nu va inteleg, e atat de simplu: In spatele raceli cum o privesti din fata, se afla un surub torx de 20, se desface acel surub si raceala cliseaza pre infata. Trebuie sa tragi un pic mai tare si grija sa nu ii rupi clemele. Dupa ce ai scos raceala grija ca are si doua muge in spate. Dupa operatiunea de scoatere a careli te trezesti din betie si iti dai seama ca ai avut halucinatii, Dar esti fericit ca votca de aseara ti-a dezinstalat raceala.

Hai o zi buna la toti ciocoflenderi si sa ne auzim duminica.

Comment

• Neata cu o intarziere de vreo 4 ore.
                            Am descoperit problema la masina,e de la butoane,nu stiu cu ce sa le mai curat,le-am tinut in spirt tehnic si tot degeaba.
                            Stiti cumva cat costa un spray pt contacte?
                            My ride

Comment

• >>>

WD-40
                              12 lei cel mic 100mL
                              30 cel mare de 400 mL

Comment

• Originally posted by Sparky View Post
                                vai de capul vostru mai copii...vedeti ce patiti daca stati despuiati?
                                ce-am mai ras ha ha ha

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google