Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multa lume, multa distractie ....o intalnire reusita, la cat mai multe de acum incolo

kata din pacate poze nu s-au facut...fotograful a fost ocupat cu xenonul lui sparky...si apropo mai vino si la noi pe aci prin brasov
    sebi am uitat sa iti dau bonul fiscal de la aparatul de taxat
    stresule fa treaba ca altfel ne suparam
    Last edited by alex125; 13 March 2011, 23:40.

Comment

• frumoasa si productiva intalnirea, din pacate cei 2 fotografi n-au avut sculele la ei (aparatele foto adica ) . daca vreti poze cu jantele, gasiti aici, tocmai am urcat un calup
      Last edited by stresu; 14 March 2011, 00:36.
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

Faina intalnirea. Scuze ca am plecat prea repede dar am mai avut treaba.
        Stresule ... jentile tale sunt naspa, nu au "BUZA" deci sunt degeaba (ce nu are buza e naspa)

hai numa bine si sa ne auzim cu bine data viitoare.
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• stiu nicos, lasa ca am eu buze si pentru ele
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Salutari la toti Brasovenii P Sa stiti ca va filez si citesc toate noutatile:P Numai bine si sa ne auzim cu bine:P
            sigpic
            https://danielacojocaruband.wordpress.com/

Comment

• domnu Cristi, te asteptam cu mare placere la intalnirile noastre, fa-ti bagajul si haide la brasov, unde este asfaltul tare si neted
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• eu zic data viitoare sa venim cu un bax de bere fara alcool la noi... si le vindem si alora de la bar... ca sigur mai sunt persoane care cer.
                imi place cand venim mai multi!

Comment

• da.ce intalnire ...foarte faina..si cu membrii care nu iam vazut de mult..apropo puteti sa ziceti si voi un multumesc macar..stiti voi care..si gabi eti meserias ..in sfarsit are si sparky xenon 2 la numar....noroc ca ne intalnim ca altfel umbla tot asa chor de un xenon... cica era pirat pana acuma

De azi inainte cei care lipsiti sau nu ajungeti la timp va rog frumos saii comunicati lui stres ca sa stim si noi care si cum ne adunam..
                  Si cei care nu au facuto pana acuma ...cititi acel regulament poate se va lipi ceva de voi...

In rest sa tot avem astfel de intalniri ..Traiasca membrii Logan Club Kronstadt..!!
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• da multumesc sebi8ta sti tu pentru ce si sa astept la reparat cu autobuzele voastre
                    sigpic
                    nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Miercuri la orele 18:30 intalnire Logan Club Kronstadt in parcarea subterana de la Real. Haideti la intalnire ca s-a incalzit afara
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Da...scade si consumu la masina :d
                        37 km Sacele-Bartolomeu..dus intors..nu mi-a venit sa cred
                        Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                        My ride

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                          apropo puteti sa ziceti si voi un multumesc macar
                          sebi cred ca multumirile fata in fata la intalniri din partea la toti membri, aici pe forum chiar nu cred ca isi au rostul

Comment

• salutare domnilor!!!!..pai daca a venit caldura poate mai schimbam si locatia...m-am saturat de beciu de la real si de aia care nu au bere fara alcool..
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• dorian, o sa schimbam si locatia dupa ce se modifica ora, adica din aprilie
                              sigpic

Comment

• o sa schimbam si locatia dupa pasti..cand va fi cald afara si seara...urmeaza nairod ...urmeaza sa discutat deja si sa stabilit ca dupa pasti cand va fi mai cald o sa ne intalnim la locul nostru stiut.
                                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google