bog nxj ..chiar am asteptat sa ma suni azi ca sa vorbim la ce ora te iau si de unde,dar din pacate nu ai mai sunat ..nui bai asta e...in rest intalnire faina ..cu un esec de a-mi monta pleoapele si eu ..dat a viitoare cica ..discutii placute si interesante ...un lucru foarte fain facut de DRG...cu felicitarile de rigoare ptr. el si ideea lui ..si sa nu uitam si munca depusa ...si ce mai ..am fost noi Logan Club Kronstadt ..ca intodeauna placuti si bucurosi de revedere..mai asteptam lista de prezenta din partea lui stres si bineinteles activitate din ce in ce mai intensa din partea lui.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
imi pare rau ca nu am ajuns aseara, dar a trebuit sa fac doua nopti albe la munca.
macar a meritat,acum astept rezultatele.
poate o sa ne vedem duminica,daca ajung la timp din Oltenia.vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Comment
-
nici noi nu putem ajunge la intalnire pentru ca masinuta mea este la Sicaro iar masina lui taicamiu este la firma. imi pare rau , sper sa ajungem miercuri asta daca imi recuperez masina de la Sicaro pana atunci. Distractie placuta si sa ne reauzim cu bine.
Comment
-
o intanlirea restransa dar foarte animata si interesanta..mielu mi-a facut cinste cu o cioco calda ca l-am lasat sa-mi desfaca grila..
sebi tati!!!..rezolva cu colegu sa nu mai apara urecheli dinastea de la coloegii din tara...pusiii paaasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
prezenta de azi, este urmatoarea
1. nicosianu
2. florinc_99
3. punk
4. rud_power
5. nairod
6. misu_p
7. bog_nxj
8. sebi8taLast edited by florinc_99; 27 March 2011, 22:59.sigpic
Comment