data viitoare il uitam pe personaju urecheat
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
buna seara bah!!..nu sunt sigur ca voi ajunge maine la intanlire dar o sa incerc..maine am o zii lunga ..brasov-m.ciuc-gheorgheni-praid-odorhei-brasov..o seara faina..paaaaaasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Originally posted by Sparky View PostStimati cavaleri, am revenit pe meleagurile mioritice si sunt bucuros sa va anunt ca maine voi fi si eu prezent la intalnire...sper, daca nu cumva ma retine ceva pe la munca. O seara placuta in continuare si sa ne vedem cu bine.
ne vedem diseara ca mi-e dor de voi
a fost o intalnire reusita si cu multa voie buna. cel mai important lucru este ca am reusit si eu sa montez cotiera pe care o plimb dupa mine de atatea luni, si mi-am schimbat becurile de la pozitii cu unele albe
Participantii la intalnirea de azi:
- stresu
- sebi8ta
- nairod
- rud_power
- florinc_99
- bog_nxj
- gabibv
- Sparky
- mase_draq
- corvin24sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
da foarte faina, iar membrii prezenti au fost urmatorii:
1. stresu (cu cotiera)
2. bog_nxj (cu girofar si lautari)
3. nairod (fara grilaj)
4. florinc_99 (cu gazu taiat)
5. corvin24 (cu dungile de parcare)
6. gabibv (cu masina)
7. sparky (cu motoru)
8. rud_power (cu prietena)
9. sebi8ta (cu iaurt si sandwich-uri)
10. mase_draq (cu lista de piese)Last edited by stresu; 30 March 2011, 23:41.sigpic
Comment
-
gresit ..rud power era cu jante noi la masina ...
oricum foarte fain ...sa nu uitam sa-i umplemfrigiderul la stoarfa aia smechera si la idiotul ala care o credea ...
avem si ceva poze ..sa se vada ca unii mai si muncesc si pricep mai greu ...
in rest ..
DUMINICA 03.04.201 INTALNIRE LOGAN CLUB KRONSTADT ...SUB TAMPA .!! LA ORA 18".Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
bah!!!..m-am saturat de "jmecherii" de carton cu masini scumpe de 100000 de euro luate in leasing si care stau in garsoniere si se dau mari oameni de afaceri si habar nu au ce e aia economie de piata..sa va frec pe toti..proprietate privata ..mancam tabla aia pe care scria "proprietate privata' daca mi-o arata..in fine..nu merita nici un grobian dinasta sa-mi manc nervi pentru el..
in rest toate bune si frumoasesigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment