Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sparkyy..bine ai venit in clubul uitatilor...te alaturi mie si lui gabi..in curand ne facem thred special...creca si club...Uitatii Kronstadt..;;;;))))) pusii paaa
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• salutare baieti...ne vedem Duminica ? si unde?

Comment

• >>>

Cred ca ajung si eu maine )
        sa nu ma uitati si pe mine )
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• vin si iooo maine baahh!!!!!...sa moara gibilaan se stieee!!!

Comment

• hai pensionarilor, iesiti din casa
            sigpic

Comment

• Intalnirea Logan Club Kronstadt va fi maine la ora 18:30 la Real,dar din pacate eu la ora aia voi fi undeva prin Ungaria.
              Va doresc intalnire placuta si sa ne vedem cu bine.
              vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• drumuri bune kata
                sigpic

Comment

• bahh!!!..e prea frumos afara se ne vedem in real...sincer..propun o belvedere!!!.

Comment

• Va salut colegi, a fost foarte faina intalnirea de azi,si mam simtit bine alaturi de voi,ma bucur ca am cunoscut noi membrii,dar parca eram mai multi.Oricum am fost destui si azi si astept sa vina caldura cea mult promisa sa ne intalnim si mai multi si in aer liber.Va salut cu drag si sa ne vedem cu bine Miercuri.Asteptam sa vedem ce spune stresu ..undde ne vedem.

Comment

• ne vedem sub tampaaaaaaaa
                      daca e frumos afara
                      sigpic

Comment

• daaa..o intanlire plina de basme fascinante din vremuri de mult apuse,cu schimbatorul de dacie 1300 rupt in timpul mersului..chei potrivite si schimburi auto dominate de alcool...si nelipsitele povesti din trafic..toate stropite din plin cu imaginatie si fantezie..
                        ziceai ca suntem la cercul de compunere din clasa a II a..
                        glumesc domnilor..ma bucur ca am fost alaturi de voi si astept revederea de miercuri..multa bafta si spor la bani..pusii paa

Comment

• ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, miercuri ne vedem sub tampa daca este vremea frumoasa, daca nu, deja stiti
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

pentru miercuri propun intalnirea in piata sfatului ... au anuntat astia ca monteaza bradu de craciun miercuri dimineata (ca la ce ninsori si zapada e pe munti ... )

Pana atunci drumuri biune

Comment

• Nicosianu-nu te prosti ... nu cobii,ca nu mai vine iarna ce dumnezeu tu vrei iarna ?
                              Lasa ca ajunge..!!
                              Deci ne vedem sub tampa daca la 18,30 nu ploua...daca nu avem norocul asta atunci se stie ..parcam la garaj..la Real

Comment

• >>>

Deci azi toata lumea sub tampa si zambiti la soare ca sa nu ninga pana la 9 cand terminam intalnirea ) Eu vin cu skiurile

Mishu .... tragel de urechi pe sebi sa imi aduca serigrafia )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google