Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, daca mai era nevoie, va anunt ca azi o frigem sub tampa ca e soare si frumos . va astept
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

Stresule, Maria ta,
      Oha i Kavamais ta
      Ne vedem noi sub Tampa
      Sa glumim sa mai vorbim
      si pe Sebi sal "Iubim"
      Ca-Ca omul el uita
      de serigrafia mea
      La anu si la multi (B)Ani

Craciun Fericit

PS.: Mt Mielu ramane valabila urarea aia cu "Paste fericit"
      Last edited by Nicosianu; 20 April 2011, 16:45. Reason: Automerged Doublepost
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Salut Brasoveni....maine ajung si eu prin Brasov \/ asa ca poate ne vedem la o "bere, aluna"....vorba lu Sebi8ta.
        Last edited by stresu; 23 April 2011, 15:09.
        sigpic
        https://danielacojocaruband.wordpress.com/

Comment

• baieti imi pare rau ca nu v-am putut onora cu prezenta, dar am fost dator cu distribuirea fratilor mei , ne vedem cu bine la anu, scz saptamana viitoare
          Last edited by stresu; 23 April 2011, 15:09.
          sigpic

Comment

• O intalnire geniala cu Stresu(pacat ca nu au fost mai multi), doi impatimiti ai SnOoker-ului doua meciuri egale si bineinteles cu o incalzire pe masura la biliard cu un scor echilibrat 6-5 pentru Stress data viitoare imi iau revansa...neaparat:P) Super intanire si ii multumesc lui Stres ca ne-am intalnit.Data viitoare cati mai multi.Numai bine si salutari la toata lumea!
            sigpic
            https://danielacojocaruband.wordpress.com/

Comment

• placerea a fost de partea mea domnu, am jucat pentru prima data snooker si tot ce pot spune este ca e ffff greu. oricum, am reusit sa dovedim masa de 2 ori intr-o ora, ceea ce e o performanta buna, zic eu . te astept oricand sa iti iei revansa
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• BAH!!!!GLAVIOLELOR!! maine la 18;30 daca e soare frumos..ne vedem sub tampa daca nu..prietenii stiu unde..
                Haideti cu mic cu mare cu masini curate, sa tragem niste "shutinguri"..aviz fotografilor..ca dor tre sa vada lumea..bad boyuri..jante..avem cu ce
                Bafta tuturor!!!
                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Intalnire logan club kronstadt

o intalnire frumoasa.pacat ca nu pot sa vin mai des si cateva poze scuzati ca nu sant asa reusite.
                  Attached Files
                  sigpic
                  nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• salutari domnilor..da..a fost o intanlire animata..o prezenta considerabila..o fost frumos...o zii buna va doresc..numa bineD

Comment

• multumim ssg ptr. poze,nu ai prins chiar tot dar totusi ..unde sunt fotografii aia profii?..
                      intalnirea a decurs foarte fain ,abia astept pe urmatoarea de duminica...oare unde ne vedem?

Comment

• prezenta de azi:
                        01. nairod
                        02. florinc_99
                        prezenta cu gandu:
                        03. kata1984
                        04. kosmyn
                        05. alex125
                        06. SSG
                        07. Punk
                        08. Sparky
                        09. corvin24
                        10. Horica-18-JHC
                        11. Nicosianu
                        12. bog nxj
                        13. Misu-P

multumim organizatorilor, pentru prezenta
                        Last edited by florinc_99; 1 May 2011, 20:32.
                        sigpic

Comment

• dap...multumesc si eu pentru prezenta organizatorilor..niste baieti deosebiti..(unul nu poate fara celalalt)..sebi8ta..o mare bila NEAGRA de la mine (daca nu vine stress..io nu vin ca nu am de ce)..adica restu???????????
                          dupa faza asta o sa raresc prezenta la intanliri!!
                          bafta multa!!!

Comment

• lasa mah Doriane, ca daca veneau mai multi nu puteam merge sa ne plimbam
                            e bine bah si-asa
                            sigpic

Comment

• va salut baieti! imi pare rau dar eu din nou am picat de magareata,adica la munca, m-am rugat toata ziua sa ploua sa imi ude toti prietenii care erau la gratare si ma sunau sa imi faca in ciuda!
                              vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Imi place prezenta numeroasa, mai ales cea cu gandul. Va astept miercuri cat mai numerosi.
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google