Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma bucur ca v-ati intalnit duminica si v-ati simtit bine. Din pacate eu nu am putut ajunge pentru ca in ultimele 2 saptamani am tot fost ocupat cu un proiect. Din pacate nu pot ajunge nici astazi, dar promit solemn ca duminica voi fi alaturi de voi. Dupa cum se arata vremea, cred ca intalnirea se va putea tine sub tampa fara probleme. Va doresc distractie placuta si sa reveniti cu poze
    Last edited by stresu; 18 May 2011, 14:08.
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• super intanlire...am stat pana la 22 fara 15 min..seminte..pepsi(ca nu am gasit cola)..frumos afara...la mai multe..
      florinele sa porti sanatos noua ta capota...apropo' a iesit super..
      pusii paaaaaa!!!!
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• doriane, ma oftic deja..... ma bucur ca v-ati simtit bine. Felicitari!!!
        poze ceva?
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

Cu zcuzele de rigoare pentru absenteismul meu de la ultimele intalniri ... ma bucur pentru voi si pentru soarele care isi face aparitia din cand in gand pe cer ... ne vedem peste 1 saptaman

Drumuri bune si intalniri haioase de la tata Nicos
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• salutare, azi????????????????

Comment

• scuze ca nu vin azi... intalnire faina sa aveti!

Comment

• salutare!!!!...minunata intanlirea de azi.haideti ca miercuri sa ne intanlim mai multi si sa stabilim probabil o noua ora de intanlirea si sa REstabilim detaliile intanlirilor!!!..va multumesc

Comment

• Sper ca "va-ti simte bine azi" si nu va fost dor de mine ...dar din pacate nici un mesaj ceva de la organizator ca se tine nu se tine unde ce si cum etc...intalnirea..asa ca am ratat aceasta intalnire..poate "unii"organizatori de intalniri vor vrea totusi sa se ocupe un pic de club si de mebrii acestuia.Astept sa vad imbunatatiri totusi...
                  Florine faiana capota sper ca vei continua cu imbunatatirile la masina.
                  Ce mai stiti de gabibv nici un semn nimic de la el...??????
                  Last edited by stresu; 25 May 2011, 14:46.

Comment

• servus mishu!!!...vai TUH!! dar ce le mai zici tu acolo la baieturile astia!!.dar totusi..hai sa avem discutiile astea face to face nu pe forum..cel mai ok si fair-play...bine TUH..??..hai te pupacesc!!!..pa TUH!!!pusici!!

Comment

• maine, ne vedem la 18 30 sub tampa

ps. n-am bani de sms-uri
                      sigpic

Comment

• imi pare rau..dar se pare ca nu voi ajunge nici de data asta..poate duminica....salutare tuturor
                        Last edited by stresu; 25 May 2011, 14:45. Reason: Automerged Doublepost
                        nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• Originally posted by Misu-P View Post
                          Sper ca "va-ti simte bine azi" si nu va fost dor de mine ...dar din pacate nici un mesaj ceva de la organizator ca se tine nu se tine unde ce si cum etc...intalnirea..asa ca am ratat aceasta intalnire..poate "unii"organizatori de intalniri vor vrea totusi sa se ocupe un pic de club si de mebrii acestuia.Astept sa vad imbunatatiri totusi...
                          Florine faiana capota sper ca vei continua cu imbunatatirile la masina.
                          Ce mai stiti de gabibv nici un semn nimic de la el...??????
                          draga Misu, te rog sa-ti mai verifici telefonul din cand in cand si cand iti apare un plic pe el, sa citesti mesajul
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• am placerea de a anunta ca intentionam ca intanlirea de duminica sa o facem la colegii nostri de la Fagaras...la CETATE..va rog sa anuntati prezenta la acesta intanlire
                            hadeti sa ne adunam cat mai multi..si sa facem o intanlire memorabila..cine "nu poate"..mergem mai multi intr-o masina..
                            Va multumesc!!!..

Comment

• hai iesim si noi la un gratar la iarba verde
                              cine vrea sa vina si n-are posibilitate, spune-ti ca ne cuplam la masini.
                              1. florinc_99
                              2. nairod
                              3. sebi8ta
                              sigpic

Comment

• Imi pare rau dar duminica lucrez toata ziua
                                sigpic
                                nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google