Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @nicos, imi pare rau pentru ce ai patit, lasa ca se repara, cam aceleasi daune le-am avut si eu pe fata cand m-a lovit taximetristul ala in decembrie.
    @baieti, felicitari pentru intalnirea de duminica si felicitari pentru solidaritatea aratata fata de nicos. imi pare rau ca nu am fost si eu acolo, dar nah, sunt chemat la datorie peste granita. Sper sa ne vedem duminica. Numai bine tuturor si conduceti cu grija ;)
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• miercuri facem intalnirea sub tampa ,daca da poate ajung si eu sant schimbul 2 saptamana asta
      sigpic
      nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• >>>>

daca nu ploua si am timp ajung si eu cu noul meu mergedes-autopigea-motors-germani.
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Dragi osteni ..adunarea .!!..haideti la intanire sa-l sustinem pe nairod si pe nicos..
          dupa cum preconizam maine
          Miercuri 01.06.2011 Intalnire Logan Club Kronstadt sub Tampa la 18:30 !!

sunteti asteptati toti copii.. si ...cine mai doreste...
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• salutare domnilor!!!..nu stiu la ce se refera...mishu.....pardon sebi
            am o surpriza pentru dumneavoastra miercuri..numa bine..
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• hopaaa... i-a debanat contul lui sebita! sper sa ajung si eu la intalnire..

ma tot uit la pozele lui nicos si nu imi vine sa cred! avea viteza calumea handicapatul! pe ce straduta erai, nicos? sa stiu sa nu parchez pe acolo... SINCER, IMI PARE RAU PT MASINA TA!

app, am vazut pozele de la fagaras: sebita, cat sa mananci si tu?!
              Last edited by corvin24; 1 June 2011, 02:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• >>>

asa cum am mai zis-o o sa o zic iara : multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si care ati venit la fata locului ... a insemnat mult pentru mine.

Toata faza sa petrecut pe Jepilor unde locuiesc in fata blocului ... masina era parcata pe locu meu de parcare. deci ..........

Sebi ... felicitari pentru retragerea banului .... poate ajung azi pe sub tampa

Va pupa tata Nicos pe toti

Comment

• salutare stimabili domni!!..vreu sa va anunt ca duminica pe la orele 12..12 si ceva trecute fix...sa ne intanlim in LIVADA cu portbagajele pline cu ce trebe pentru gratare si in coloana sa ne indreptam spre PIETRELE LUI SOLOMON si..(in speranta ca vom gasi loc) sa facem un gratar..
                  Va astept in numar cat mai mare..
                  Numai drumuri buna va doresc..

Comment

• la ora 12 nu stiu, unde m-ai gasiti loc la Pietrele lui Solomon
                    sigpic

Comment

• Bun .treaba stabilita..

Duminica 05.06.2011 la ora 13" Intalnire Logan Club Kronstadt la "Pietrele lui Solomon"

-Gratargiu este pregatit sa ne desfete cu arta culinara..noi sa fim pregatiti cu voie buna si multa pofta de mancare ..
                      -Tot ceea ce trebuie sa facem este sa punem mana de la mana cate 10-15 ron de persoana si sa luam necesarul ptr. SSG.
                      -Detalii vom discuta pe skype sau messenger,pana sambata seara tarziu in noapte..
                      -Va astept la o mica distractie si un pahar de vorba pe toti membrii.
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• bineee mishu...aaa pardom sebi!!!!!!!..dar tre sa avem in vedere 2-3 alte variante..ca nu stiu daca gasim noi loc la ora aia.,.io propun o a doua varianta ..tot asa mai aproape..IEPURE..alta varianta propuneti voi
                        drumuri bune..pusii paa

Comment

• >>>>

mie la iepure mi-ar conveni ca e la cativa metri de mine dar si acolo e fuleanu daca e sa fie soare ... mai gasim totusi un loc. eu propun ca a 3 varianta ceva spre conca-rasnov-bran ... in zonele alea mai sunt ceva locuri. din pacate eu nu pot veni cu porbagaju plin .... prieteni stiu de ce )

Comment

• pentru nairod: mai esti interesat de jenti??????da-mi un PM te rog

Comment

• DACA SANTETI HOTARATI SA veniti la solomon ma duc eu mai de dimineata
                              sigpic
                              nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• oo ne-am bucura mult sese daca ai tine 1-2 mese..o sa avem niste discutii si diseara vorbim..
                                salutare..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google