Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sebi8ta View Post
    gabi banii sau adunat si sunt la stres ..de aceea tiam zis sa ii ieide la el...cand vi la intalnire sau cand te vezi cu el .banii iiiei de la stress...simplu.
    Bine ma ca esti tu destept.Chiar esti sigur ca au dat toti banii?Sebi a trecut luna imediat si inca se paseaza responsabilitatea de la unul la altul.Daca nu tu raspunzi de lucrul asta lasa pesoana care raspunde sa vorbeasca si daca chiar vrei sa ajuti vorbeste frumos si nu la misto "banii iiiei de la stress...simplu" pentru ca nu este asa de "simplu" cum crezi tu.
    sigpic
    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• daca nu e simplu sa iei banii de la stres atunci ma intalnesc eu cu tine miercurisi ti dau eu.numai zi cand si unde.Daca nu ne vedem la intalnire atunci da-mi un apel pe tel. si spunemiunde ne vedem ca sati dau banii eu.Cum doresti asa facem.suma de 144 e pregatita sa ajunga la tine .

Miercuri la ora 18:30 Intalnire Logan Club Kronstadt sub Tampa !!!!
      Va rog sa veniti toti membrii ptr. a putea participa la discutii importante ,care va priveste pe toti.
      Last edited by sebi8ta; 21 June 2011, 20:37. Reason: Automerged Doublepost
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>

Bun venit Tiisorene (sebi8ta) ... Azi orele 18.30 Alea de sub Tampa intalnire Logan Club ... Se vor discuta lucruri interesante (... mistouri, glume, zambete, voie buna etc ... dinastea ca la noi.)

Prezenta obligatorie la distractie )
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• buna dimi!!!..restaurant italian...mici..ceafa.. asa e si la noi lucruri serioase..mistouri..glume.sageti..injectii..
          hai ne vedem..papa
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Gata, s-a rezolvat azi cu banii pentru gabi, s-au strans toti si colegul nostru Sparky i-a inmanat personal. Va doresc un weekend excelent domnilor si aveti grija de voi
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

1.) Frumoasa intalnirea ieri ... sooper bajeti si fete. Sau discutat lucruri importante si neimportante, s-a glumit, ras, ... s-a dat de mancare la porumbei, porumbeii s-au dat la dorian, dorian s-a dat la mielu, mielu sa dat la fan, fanu sa uscat ... ce sa mai ... o adevarata intalnire.
              2.) Ne bucuram ca (intr-un final) s-a rezolvat si problema stimabilului GabiBV
              3.) Stresule ... cam scump la vedere tata ... vad mai des masina ta decat fatzuk )
              4.) Nairod ... te sfatuiesc sa devii columbofil prietene ... o sa ai un succes extraordinar ))))))))))

Numa bine si drumuri libere domni mei ... sa ne auzim cu bine duminica

Comment

• Da si merge si hostingul.Greu frate greu.
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• da da da da ...o intalnire fantastica si foarte faina....asteptam propunerile Miercuri la intalnire.
                  doriane esti tare frate..porumbei ..porumbite etc.etc... alegerea iti apartine
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• eu din pacate imi anunt lipsa vreo 2 saptamani, fiind detasat disciplinar la Gheorgheni.
                    frumoasa zona pacat ca sunt drumurile varza,poate pana la toamna reusesc sa le refaca!
                    vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• stai linistit ca mereu au fost proaste drumurile pe acolo, iti zice nenea dorian
                      sigpic

Comment

• >>>

Se anunta veseie maxima azi la Real orele 18 .... Va asteptam penstru discutii interesante moderate de MC Nicos si DJ Ureche special pentru voi ... prezenta maxima intrare Moca

Hai sa facem galagie

Parcare Real orele 18.00

Numa bine

Comment

• i'm back..and i'm black..(mama ce ma ustura pielea)..bahh cum plec un pic cum, cu mistocareala cu caterinca cu dinastea..ce sa fac mah daca ma 'iubeste' animalele..simt omu bun bah!!..ce stiti voi
                          hai va puup ne vedem mercuri!!!!

Comment

• >>>

Pai cum ziceau aia de la NANA ??? "dark man is coming, Nairod is here" ne bucuram ca ai prins vreme faina si te asteptam miercuri.

poate ajung si eu cu masinutza mea reparata

Miercuri intalnire Logan Club Kronstadt orele 18.30 Alea de sub Tampa (daca e soare) sau parcare Real (daca e inorat sau ploua).

Numa bine

Comment

• doriane te ustura pielea de la prea mult stat la umbra ?.. sau tea lins vreo pisicuta prea mult ?....vezi ..tiam zis ca marea nuti face bine la sanatate .. vino la intalnire ca avem remediu si ptr. tine..

Comment

• bah!! ce glume de ghimbav ai in tine!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google