Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• >>>>

Din pacate inca o saptamana jumate fara masina
    - cadru motor deformat

Sa ne auzim cu bine si fara ploaie maine
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• imi pare rau de tine niko.... mersu pe jos face picioru frumos.
      Daca iti aduci aminte ca in real te-am intrebat de cadru motor... era cam imposibil sa nu fie putin stramb. asta e priveste partea buna o sa ai cadru motor nou dak asigurarea despagubeste.
      total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT

Comment

• >>>

dam intradevar ... numa sa imi accepte astia de la Astra suplimentarea la dosaru de dauna

Deci va mai dura pana o sa fiu iar cu masina pe strazile patriei.

Azi Intalnire in Grota din Real orele 18.30 mx 19.00. Va asteptam pentru discutii interesante ... voie buna si veselie ca de obicei. Rugam Prezenta Cat mai mare.

Comment

• buna seara!!..frumoasa intanlirea...linistita..plina de bancuri.."fermoare stricate" si alte alea..
          o seara placuta la toata lumea !!
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• numa la fermoare stricate, ti-o ramas mintea
            sigpic

Comment

• a fost super intalnirea,,
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>

Da da da ....a fost un fermoar sooper ropt ... adica am vrut sa zic o intalnire super super. Felicitari roriane pentru masinuta ... arata super mega extra califragilistic man ... dode mortal. )
                Dai si o "buza portocalie si fa vi glamuros" ca e la moda vopseaua excentrica.

Glume voie buna, distractie si Stres ... deci L.C.K.

Numa bine e ci vedeamo domenica. (sau come si dice la voi la Loganisti)

Comment

• In seara asta se petrece ceva ?

Comment

• >>>.

Intalnire L.C. Kronstadt azi la orele 18.30 in parcarea (bralogul) din REAL ...
                    Va asteptam pentru discutii interesante moderate de MC. Nicos si Dj Ureche )

Distractie, voie buna si mistouri ca in totdeauna, in fiecare miercuri si duminica.

Azi ramanem la Real ... iesirile in aer liber vor depinde de starea ulterioara a vrei )

Ne vedem cu bine azi la Real, 18.30

Comment

• misto intalnirea de azi, mai ales drumu spre casa (prietenii stiu de ce)

sparky mi-ai innebunit vecinii cu filtru ala
                      sigpic

Comment

• >>>>

Da bineinteles ca ... asa e frumos ... so tinem tot asa ... soper intalnire sooper tot Bumzi Bumzi Bumzi

Drumu spre casa extraordinar ... zgomot de supozitor cu filtru, ... fermoare rupte (prieteni stiu de ce)

Numa bine pana miercuri cand vom trece la partea a doua din discutii )

Comment

• domnisoara Fara FRica vrem poze
                          sigpic

Comment

• bahh!! numa fermoare stricate aveti in cap!!!GERONTOFILILOR!!..ati omorat cazanele ieri pana acasa....
                            salutare..
                            mega sound pe SPARK!!!..

Comment

• Deci aspiratorule ma provoci......o sa te vezi cum te spovedea Andreiutza....ce matanii iti luiai pentru pacatele tale....n-ai frica tu ca no sa scapi asa simplu....

Si asta doar pentru ca Fara Frica are cu ce....nu te teme tu ...ca are TUZ-U criticul grija si de tine!!!
                              Last edited by mikyffr; 4 July 2011, 10:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bine!!!..bravoo zii zii!!!...ceara lui azi de berbecut obraznic!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google