If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
imi pare rau de tine niko.... mersu pe jos face picioru frumos.
Daca iti aduci aminte ca in real te-am intrebat de cadru motor... era cam imposibil sa nu fie putin stramb. asta e priveste partea buna o sa ai cadru motor nou dak asigurarea despagubeste.
total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
dam intradevar ... numa sa imi accepte astia de la Astra suplimentarea la dosaru de dauna
Deci va mai dura pana o sa fiu iar cu masina pe strazile patriei.
Azi Intalnire in Grota din Real orele 18.30 mx 19.00. Va asteptam pentru discutii interesante ... voie buna si veselie ca de obicei. Rugam Prezenta Cat mai mare.
Da da da ....a fost un fermoar sooper ropt ... adica am vrut sa zic o intalnire super super. Felicitari roriane pentru masinuta ... arata super mega extra califragilistic man ... dode mortal. )
Dai si o "buza portocalie si fa vi glamuros" ca e la moda vopseaua excentrica.
Glume voie buna, distractie si Stres ... deci L.C.K.
Numa bine e ci vedeamo domenica. (sau come si dice la voi la Loganisti)
Intalnire L.C. Kronstadt azi la orele 18.30 in parcarea (bralogul) din REAL ...
Va asteptam pentru discutii interesante moderate de MC. Nicos si Dj Ureche )
Distractie, voie buna si mistouri ca in totdeauna, in fiecare miercuri si duminica.
Azi ramanem la Real ... iesirile in aer liber vor depinde de starea ulterioara a vrei )
Deci aspiratorule ma provoci......o sa te vezi cum te spovedea Andreiutza....ce matanii iti luiai pentru pacatele tale....n-ai frica tu ca no sa scapi asa simplu....
Si asta doar pentru ca Fara Frica are cu ce....nu te teme tu ...ca are TUZ-U criticul grija si de tine!!!
Last edited by mikyffr; 4 July 2011, 10:20.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment