da ma doriane...lai lasta pe nicos fara tigari..rusinica ..rusinica...ca nea fumta tigarile la toti nicos ..numa din cauza ta..
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
Felicitari organizatorului si cavalerilor care au decis foarte bine....meriti sa fii acolo pe podium...duminik ,vreau sa stabilim dansuriile care le vrei pentru a te ajuta sa scapi de platforma o seara frumoasa si linistita cavalerilor!!
Comment
-
>>>
1. @nairod ... am plans dupa tigari fratica ... salivam la ele dar nui nimic mi le vinzi la suprataxa duminica
2. @sebi ... faina povestea nu ai zis cu cine a plecat fat frumos din castelu Ilenei Cosanzeana
3. @all intradevar o intalnire numeroasa si ... ca de obicei specifica. Multumim celor prezenti (rusine nairod ... dar te scuzam pentru ca ai anuntat ) )
4. Depun Juramantu. Injur de azi dimineata sa fiu devotat clubului (sa nu ascult de Sebii ca nici el nu ma asculta cu serigrafia) ) ... si sa reprezint interesele clubului (si ale mele) ) .... restu e Logan Club Kronstadt )
5. Vin si pozicile cu reno-ul ) lui mielu stirb de bara si restu poporului.
6. Duminica se anunta caldura si vreme frumoasa asa ca am planificat o sedinta foto cu fotomodelele noastre Loganuri ... va rugam sa le fardati si totodata sa stabilim de comun acord o locatie de intalnire pentru aceasta sedinta foto ... astept propuneri de la voi.
7. Am vorbit prea mult (m-am molipsit de la DJ Ureche) ) deci pozele:
PS.: 8. @mikyffr ... pentru inceput o lambada, dupaia o makarena si dupaia o cana cu lapte )Attached Files- DSCN1841.jpg (90.0 KB, 35 views)
- DSCN1842.jpg (112.0 KB, 21 views)
- DSCN1843.jpg (71.4 KB, 32 views)
- DSCN1844.jpg (89.6 KB, 32 views)
- DSCN1845.jpg (80.8 KB, 31 views)
- DSCN1846.jpg (91.9 KB, 29 views)
- DSCN1847.jpg (103.3 KB, 25 views)
- DSCN1848.jpg (102.5 KB, 26 views)
- DSCN1849.jpg (63.8 KB, 26 views)
- DSCN1850.jpg (86.3 KB, 26 views)
- DSCN1851.jpg (85.9 KB, 24 views)
- DSCN1852.jpg (109.8 KB, 26 views)
- DSCN1853.jpg (101.4 KB, 24 views)
- DSCN1854.jpg (116.8 KB, 22 views)
- DSCN1855.jpg (95.8 KB, 25 views)
- DSCN1856.jpg (150.1 KB, 27 views)
- DSCN1857.jpg (107.8 KB, 22 views)
- DSCN1858.jpg (91.6 KB, 25 views)
- DSCN1859.jpg (100.9 KB, 24 views)
- DSCN1860.jpg (85.6 KB, 25 views)
- DSCN1863.jpg (77.6 KB, 31 views)
- DSCN1867.jpg (105.1 KB, 26 views)
- DSCN1873.jpg (79.1 KB, 25 views)
- DSCN1870.jpg (42.9 KB, 29 views)
- DSCN1871.jpg (58.0 KB, 30 views)
- DSCN1874.jpg (74.8 KB, 30 views)
- DSCN1875.jpg (57.2 KB, 25 views)
- DSCN1876.jpg (70.5 KB, 25 views)
- DSCN1879.jpg (68.1 KB, 30 views)
- DSCN1878.jpg (70.2 KB, 30 views)
Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
bai ce am ratat!!!..
dar ce fete de oamnei destepti in poze...priviri profunde..minti sclipitoare..ce sa mai, adevarati yoghini auto!!
si pe mine m-a lovit un nene aseara in parcare la selgros..dadea cu spatele si nu mi-a vazut lastunu..cum naiba nu pot sa-mi dau seama..e mica al naibii
nimic grav..
numai bine...
popun ca loc pentru sedinta foto PIETRELE LUI SOLOMON..mergem mai devreme ..poate se leaga si de un gratar!!
paaaaaaaaasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
>>>
Imi pare rau domnu Nairod pentru nefericire ... sa speram ca nu e grav si ca se va rezolva repede. Ce sa mai ... din punctu meu de vedere ar cam trebui ridicate carnete la multi.
2. Uite cum domnu nairod sparge gheata ... asa va vreau. Deci avem prima propunere pentru duminica PIETRELE LUI SOLOMON - Foto + posibil GRATAR.
Mai astept propuneri de la voi .... Sebi sa nu uiti benerele duminica ) (si serigrafia mea )
din categoria "la romani cu haz de necaz" = Vezi domnu Nairod ... daca veneai la intalnire te si simteai bine alaturi de noi si nici nu te lovea in parcare
Hai numa bine si fara incidente la toti si ne auzim duminica. Astept in continuare propuneri pentru Duminica.Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Ziua buna cavaleri...Frumos ar fii la Albota sau la Sambata unde sunt peisaje minunate ,numai bine pentru o sedinta foto...
Dodo a facut buba.....nu-i nimik se rezolva,nu mai avem platforma si pentru tine,deci trebuie sa nu fie nimik grav ...o zii frumoasa pa pa pa paaaa
Comment
-
apropo benarul e la mine.......:P am uitat sa il las lui sebi cand am plecat de la ultima intalnire...sorry
si eu am facut buba acum vreo 2 ani..orikum buba era destul de mika si pt asta tot am dat 7 mil sa o vindec...)))nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv
Comment
-
LA SOLOMON NU SE POATE MERGE CU MASINA DECAT PANA LA BARIERA.Asa ca nu avem unde face poze.Il asteptam si pe domnu sparky sa vina cu o propunere...ca doar e profi ...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Ziua buna....mai bine veniti incet si frumos in coloana pana la Sambata...Dodo si Sebi au vazut peisajele si slava domnului e loc garla sa facem poze,frumoase si cu efect ...Si sa nu mai spunem ca baner-ul e la noi (asta se cheama santaj) ....s-aveti o zii superba,apropo vremea pe duminik se anunta undeva la 32 grade deci hai sa incingem si un gratar,ar fii pacat sa-l ratam !!
Comment
-
Da sunt de accord
Cel mai bine ..o sedinta foto si scurta la cetate....apoi spre sambata la un "suting"... facem poze si facem si un gratarel la umbra deasa de padure...kata stie unde sonyy la fel ...pe acolo pe undea mergea el la " fetite"..in tinerete...
Ce mai ideea e buna si de realizat.
CA URMARE... DUMINICA LA ORA 10" INTALNIRE LA MINE IN FATA CASEI SI LA 10:30 PLECARE LA INTALNIREA LOGAN CLUB KRONSTADT...!!!
Sa nu uitam sa luam "mucificator"...fate muci,fate muci,fate muci...da din buci,da din buci,da din buci...Last edited by sebi8ta; 8 July 2011, 20:33.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment