Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deacord!!!..mergem cu masina mea si a lui sebi nu cred ca vor fi foarte multi doritori..incapem in doua masini
    sa incingem graterele!!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• multu seby pt reclama...chiar nu era nevoie :P :P :P ...atunci ramane stabilit...ne vedem in faga la cetate....bafta
      nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• ziua buna cavaleri....la ce calduri o sa fie si maine trebuie sa gasim neaparat un raulet sa va inmuiati...si acolo cateva beri reci si bune ce sa mai povestim....o zii frumoasa,ne vedem maine!!

Comment

• >>>>

Doua masini ????? ... fratilor ma faceti sa rad ... era vorba de o sedinta foto la masini cu benere si cu noi .... pentru 2 masini ... nu isi are rostu ... lasam pentru altadata
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• haideti sa hotaram exact ce facem!!..ma gandeam io ca nu vor fi multi amatori..pacat..dar intelel..
            daca nu mergem maine la "FAGA" haideti macar sa ne hotaram exact unde si cand ne vedem maine!!
            propun cel mai reprezentativ loc al brasovului la belvedere..acolo putem face niste poze si sa bem un suc sa spargem o samanta..asta e propunerea mea!!
            Last edited by nairod; 9 July 2011, 20:31.

Comment

• La ora 10:30 ne intalnim in Ghimbav ca sa plecam la Fagaras la sedinta foto si gratar..!!!
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>

Soper tare intalnirea la "FAGA" ... desi in putine masini, totusi am demonstrat ca putem fi numerosi (multumim si colegilor din FAGA) ... distractie maxima si domnu SeSe ne-a "racorit" cu magnificul gratar alaturi de maestrul dorian ... hai sa continuam cu astfel de evenimente si sa fim din ce in ce mai multi. Felicitari tuturor prezenti azi: Nicosianu, Nairod, Mielu, Sebi8ta, MisuP, Sese (si familia), SonyFFR, MykiFFR, Sparky, Kata1984. Bravo Baieti.

Mai jos pozele ... cam de atatea am avut "bacterie" asteptam si restu de poze ...
                Attached Files

Comment

• salutari CAVALERI SI DOMNITE frumos tare, azi la Fagaras..Sambata de sus mai ezact ... o zi minunata alaturi de colegi minunati..la mai multe!!..numai bine la toata lumea!!!
                  Last edited by Nicosianu; 10 July 2011, 21:42.

Comment

• frumoasa tare intalnirea de azi, dar cam departe trebe sa gasim un locsor pi la nijloc
                    fotografii sariti cu pozele si nu uita-ti : da din buci, da din buci, fa-te muci, fa-te muci...

saptamana viitoare , domnu sebastian va face cinste la un gratar
                    Last edited by florinc_99; 10 July 2011, 21:36.
                    sigpic

Comment

• >>>>

Florinica ... de maine te declar "mielu mucificator" ---- Bumzi bumzi bumzi )

Comment

• mieleule nu uita ca iubirea doare )))
                        nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• salutare.....foarte tare ziua de azi...buna papica,multumiri lui Sese ca in baza tineretului am ramas fara cartofi ca un mielut si ia turnat in farfuria lui nu cumva sa nu se sature..si cu increderea in Mr Nicos ca va face si un concurs de dans!!

Comment

• miki!! ce nu stiai e ca mielu e baiat starngator...cu dinastia faci casa in ziua de azi..
                            iar in ceea ce-l priveste pe domnu nicos...sper ca miercuri sa vina cu masina...bumti bumti bumti

Comment

• lasa ca data viitoare suflu si eu in foc,ca sa-mi merit porti ca si el doar atat a facut iar de capul lui Mr Sefu ma tin eu poate pana la urma se satura de gura mea si face :d o zii frumoasa

Comment

• >>>

Din pacate pentru mine si fericire pentru voi (aviz Mielu) Miercuri o sa lipsesc de la intalnire datorita unui spectacol la care sunt invitat si implicat ... asa ca ne vedem la un fulgerica sau duminica. Tot din pacate saptamana asta voi fi prins in tot felu de activitati asa ca voi fi mai scurt la vorba ... dar tot nu scapati de mine ) muhahahaha. nu uitati pana miercuri sa stabiliti ultimele detalii pentru nationala ca duminica vin si va dau teza )

Numa bine si drumuri bune

@Ureche ... vii cu pozele alea odata?!?!?!?!?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google