Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasa ca i-am vazut pe gratar din pozele calatorilor nostrii,stiu ca lau mancat si fara mine,ma refeream la faptul ca stiam ca exista acei carnati cumparati si nu i-am vazut,dar lasa ca traiesc putin si fara ei doar imi curg 'balele'

Comment

• >>>>

Maine 3.08.2011 INTALNIRE Logan CLUB Kronstadt la orele 18.30. Daca ploua ne vedem in parcarea de la REAL, daca nu pe aleea de sub Tampa. Prezenta obligatorie pentru ca sunt lucruri de ultim moment care trebuie discutate.

O sa fiu si eu prezent cu masina
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• ooo..nicos!!..vii cu KED mobilul...ai grija...sa nu-i dai a cincea!!!
        glumesc..ma bucur ca ai scos masina si iti doresc sa te bucur de ea in propotie de 100 la suta dupa ce o pui toata la punct..spor la treaba..voi fi si eu la intanlire pe la 19 juma
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Dar ce este de pus la punct asa pe ultima suta de metrii,vreo activitate importanta,ceva acolo?Sau vreo plecare pe undeva ?? Sunt si eu curioasa na tzac :P

Comment

• miky, te-ai obisnuit cu plecarile? poate sunt lucruri care nu trebuie discutate pe forum
            sigpic

Comment

• Mai este carnat si ptr. voi...am pus deoparte......deci te poti gandi in continuare la ei ...

Maine da trebuie sa fim toti prezenti ca sa discutam 'niste' treburi destul de importante....facem o sedinta scurta si va trebui sa discutati si voi unele 'chestii'.
              Doriane ..sa vi cu ce te-am rugat sa faci la tine ....sa nu uiti..
              De maine o sa avem si membrii noi printre noi....asa ca ...
              haidati si nu mai stati cu burta la soare...
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• sebi eu o sa stau cu burta la neoane! sac!
                din pacate sunt de munca si nu pot pleca! am niste controale de sefii cei mari!
                ne vedem duminica!
                vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Axy

eu la 19 30 ajung la intalnire. la 19 00 deabea plec de la munca. spre sa mai gasesc si eu pe cineva

apropo vine careva de la fagaras maine?

Comment

• vine miky sa-si iau carnatu
                    la ce ar mai fii buni nasii astia, daca nu la pastrat carnati pentru fini
                    sebi ce e la Dorian intai ajunge la mine :P :P
                    sigpic

Comment

• oooo..da.. nu se poate scrie forum..planificam dezlantuirea JIHADULUI..
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• secrete de familie

Comment

• deci maine daca e frumos ne vedem sub tampa
                          nicos, sa nu uiti sa faci ce te-am rugat
                          dorian, sa nu uiti sa imi aduci ce trebe sa-mi aduci
                          restu, sa nu uita-ti sa veniti
                          sigpic

Comment

• axy eu unu nu ajung la intalnire...si dupa cate am citit pe forum nici cata nu ajunge...dar ce e asa de important de discutat iar.....????
                            Mielule e grei cuvintii>> ) ) )
                            nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• >>>

Din cauza conditiilor Meteo nefavorabile .... propun ca intalnirea de azi sa fie la Orele 18.30 in parcarea subterana de la Real. Eventual urcam sus la caldurica si la un pahar de paie proaspete.

Va astept in numar cat mai mare azi la 18.30 la Real (19-19.30 pentru Nairod)
                              Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• nicos hai cu ...... pozele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google