Lasa ca i-am vazut pe gratar din pozele calatorilor nostrii,stiu ca lau mancat si fara mine,ma refeream la faptul ca stiam ca exista acei carnati cumparati si nu i-am vazut,dar lasa ca traiesc putin si fara ei doar imi curg 'balele'
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
>>>>
Maine 3.08.2011 INTALNIRE Logan CLUB Kronstadt la orele 18.30. Daca ploua ne vedem in parcarea de la REAL, daca nu pe aleea de sub Tampa. Prezenta obligatorie pentru ca sunt lucruri de ultim moment care trebuie discutate.
O sa fiu si eu prezent cu masinaTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
ooo..nicos!!..vii cu KED mobilul...ai grija...sa nu-i dai a cincea!!!
glumesc..ma bucur ca ai scos masina si iti doresc sa te bucur de ea in propotie de 100 la suta dupa ce o pui toata la punct..spor la treaba..voi fi si eu la intanlire pe la 19 jumasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Mai este carnat si ptr. voi...am pus deoparte......deci te poti gandi in continuare la ei ...
Maine da trebuie sa fim toti prezenti ca sa discutam 'niste' treburi destul de importante....facem o sedinta scurta si va trebui sa discutati si voi unele 'chestii'.
Doriane ..sa vi cu ce te-am rugat sa faci la tine ....sa nu uiti..
De maine o sa avem si membrii noi printre noi....asa ca ...
haidati si nu mai stati cu burta la soare...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
sebi eu o sa stau cu burta la neoane! sac!
din pacate sunt de munca si nu pot pleca! am niste controale de sefii cei mari!
ne vedem duminica!vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Comment
-
>>>
Din cauza conditiilor Meteo nefavorabile .... propun ca intalnirea de azi sa fie la Orele 18.30 in parcarea subterana de la Real. Eventual urcam sus la caldurica si la un pahar de paie proaspete.
Va astept in numar cat mai mare azi la 18.30 la Real (19-19.30 pentru Nairod)Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
Comment