Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu scuzele de rigoare ca n-am ajuns , sper ca v-ati distrat..m-au sunat de la munca si a trebuit sa vin la Predeal sa stau cateva ore(din pacate)...miercuri vin la brasov la APV ca mai am ceva de facut si poate daca termina dupa-amiaza ma prezint cu SXY-ul la intalnire :p...

Comment

• Salutare se tine azi întâlnirea ??

Comment

• se tine!!!..la 19 sub tampa..
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Azi intalnire Logan Club Kronstadt pe aleea de sub Tampa incepand cu orele 19.00.

Distractia si voia buna vor fi la ele acasa.
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• o intalnire cu multe povesti si aparitii surpriza...de la unior pana la senior..
            unii absenti ar trebuii urecheati..ca ei nu stiu ca ne este dor de ei ..stiu ei care ..
            sper ca se simt si se trag de urechi si stau la colt
            pozele lipsesc cu desarvasire...nu a mai fost timp de poze ,ca nu se gaseste timpdupa ptr. postare...
            lume buna si voioasa..planuri si pregateli de distractie ptr. "vikend"
            Va tuc pe toti si sa ne auzim cu bine duminica.
            Urmariti si celelalte threaduri ca nu strica sa va mai "clatiti vederea"..
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• "fuarte fuain" mai ales cu sparky jr care nu are voie nici un firicel de "ierbisoara"

Comment

• Puii mei ca nu stiu de unde sa scot timp..la mine a ars Troia ).. Stie APV-ul de ce zic asta )...distractie placuta in weekend..

Comment

• Imi pare rau pentru Troia. Sper ca esti multumit de lucrare si a iesit ce vroiai.
                  Cat despre intalnire cam lenesi domnilor )

Comment

• azi ne vedem sub tampa la orele 18:30 19:00

faina intalnirea din seara asta, mai tarziu apar si pozele
                    Dorian mai facem o plimbare de seara sau dam o tura pana la Peles
                    Last edited by florinc_99; 25 September 2011, 21:16. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

• Daca mergeti la Peles sa strangeti bani

Parter – 45 min – 20 RON
                      Parter + Etaj I – 1h15min – 50 RON
                      Parter+Etaj I+Etaj II – 2h - 70 RON

De pozat sau filmat puteti uita:

Fotografiere amatori – 32 RON/aparat (TVA 24%)
                      Video amatori – 53 RON/aparat (TVA 24%)

Spor la vizitat
                      sigpic
                      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• da gabi am vazut azi tarifele, era vorba de drumu pana acolo care l-am batut la picior de la penny
                        sigpic

Comment

• Minunat
                          sigpic
                          Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• o zii frumoasa cu plimbari..al dracu de luuuuungi..pe jos..dar a meritat...si o intanlire de seara la fel de fructuoasa...... in planuri...
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Miercuri propun sa ne intalnim in spate la CETATE adica pe partea cu strada Lunga. astept acordurile voastre
                              sigpic

Comment

• nu stiu sa ajung..imi pare rau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google