...si la mai multe ideeiiiiiiiiiiii....
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
Maine, 9 noiembrie 2011, ne intalnim la ora 19:00 (fara intarzieri) la Restaurantul 4 Amici din spatele magazinului Onix de pe Grivitei, la invitatia dragului nostru membru SseanN. Va asteptam cu drag.
P.S. Pentru Sebi, ora de intalnire e 18:30. Asa poate ajunge si el pana la 19:00.
Comment
-
SseanN-multumim ptr. cinste si o intalnire intre prieteni ,o fost super intalnirea sa fie cat mai multe ,oricum intodeauna cand ne intalnim facem o super intalnire.
La Multi ani si sa fi iubit Gabi...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salutare oameni buni.
din pacate nu am mai reusit sa ajung pe la intalniri. inca sunt bolnav. cu greu ma misc si prin casa. nu cred ca stiti prea multe despre mine, dar va spun ca e urat sa ai probl cu spatele si sa te trezesti blocat si sa nu poti face nimic.
va onorez cu prezenta in ziua de duminica, 20 noiembrie. din pacate sunt si consemnat la domiciliu din cauza legilor stupide din tara noastra.
pana duminica am sa incerc sa fiu la curent cu tot ce se intampla, daca nu aveti ce povesti )
multa sanatate tuturor.
Comment
Comment