Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duminica 15.01.2012 la ora 14:00,ne intalnim la Real
    ptr. a face cumparaturile necesare dupa care ...plecam la... INTALNIRE LOGAN CLUB KRONSTADT... PTR ANIVERSAREA CLUBULUI KRONSTADT....la PENSIUNEA GEORGESCU..!!!..
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• LA MULTI MULTI ANI !!! stimabili prieteni,in primul rand si apoi colegi de club ,ma bucur nespus ca am reusit in acest an de activitatea toot ce ne-am propus..ne-am distrat..am muncit..a fost un an foarte bun alaturi de voi..sunteti persoane minunate cu care am petrecut timp de calitate..iar pentru asta va multumesc..
      LA MULTI ANI INCA ODATA..Logan Club KronstaDT!!!!!
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• La multi ani si din partea mea Logan Club Kronstadt !

Comment

• LA MULTI ANI !!! tuturor prietenilor si colegilor din L.C.Kronstadt,va multumesc ca am fost alaturi la bine si la greu,uniti sub emblema L.C.Kronstadt..dupa cum spunea si nairod,am ajuns ca in decurs de un an de zile de la infintarea L.C.Kronstadt,sa fim in primul rand prieteni adevarati , membrii ai clubului de care sunt mandru sa va am alaturi,si va multumesc ca alaturi de voi am realizat tot ceea ce neam propus si a fost ceva de calitate datorita voua .

LA MULTI ANI LOGAN CLUB KRONSTADT !!! LA MULTI ANI DRAGI PRIETENI !!!

Am reusit sa ne adunam azi sa sarbatorim asa cum se cuvine..un an de L.C.Kronstadt..avem si dovezi la sparky ...si sper ca a fost o aniversare placuta....
          Last edited by sebi8ta; 16 January 2012, 00:02.
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• La multi ani LOGAN CLUB KRONSTAD , la multi ani prieteni , felicitari pentru aniversarea primului an si sunt mandru ca sunt in acest club in care s-au realizat multe intr-un timp scurt.

Comment

• La multi ani ... Logan club kronstadt!!
              [SIGPIC]sigpic

Comment

• Avem un anisor LA MULTI ANI ! tot timpu inceputu e mai greu dar noi am stiu sa trecem peste toate si cu negativism si cu realism si am facut tot ce ne-am propus cu ajutoprul lui sebi8ta care a stat tot timpu cu gura pe noi.LA MULTI ANI!
                Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• LA MULTI ANI noua, pentru ca noi suntem Logan Club KronstadT (axy)
                  Cu ocazia asta vreau si eu sa va multumesc pentru momentele vesele petrecute in acest an, voi sunteti gasca mea de prieteni si de nebuni cu care radem, glumim, dar facem si lucruri bune, sper din tot sufletu ca si anu asta sa facem mult mai multe chefuri si fapte bune.
                  si vorba lui Florin Piersica " Va iubesc ma ciocoflenderilor "
                  sigpic

Comment

• ...la multi ani.... Logan club kronstadt!!....

Comment

• Miercuri 18.01.2012 la ora 18:30 INTALNIRE LOGAN CLUB KRONSTADT la REAL !!! Va asteptam pe toti membrii cu idei si propuneri.

Comment

• La multi ani pentru noi,am dat dovada de multe ori ca putem sa facem ceva,putem fii uniti,putem fii prieteni! Maxima admiratie pentru toti membrii ,un respect enorm! Miky va tzuk de nu va vedeti!

Comment

• Dragilor, maine facem intalnirea la Conca Verde la ora 16:00. Prin urmare, am putea sa ne intalnim la real pe la 15:00 - 15:15. Ce ziceti? Asa facem?

Va rog sa ziceti si voi care si cum veniti, ca sa stim toti pe cine ne putem baza:
                          1. Sparky
                          2. Sãbiutzã
                          3.
                          4.
                          5.
                          Last edited by Sparky; 21 January 2012, 20:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• posibil si eu sa vad cand vin de la ai mei.
                            sparky hai pe mess sa-mi dai pozili
                            sigpic

Comment

• sonny si miky pas

sonny si miky pas
                              Last edited by sonnyffr; 22 January 2012, 13:14. Reason: Automerged Doublepost
                              nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• Iata si pozele de la intalnirea aniversara de 1 An de Logan Club Kronstadt. La multi ani tuturor membrilor si sa facem si in continuare lucruri cel putin la fel de frumoase!!!

Seria 1:

Seria 2:

Vizionare placuta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google