If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Duminica 15.01.2012 la ora 14:00,ne intalnim la Real
ptr. a face cumparaturile necesare dupa care ...plecam la... INTALNIRE LOGAN CLUBKRONSTADT... PTR ANIVERSAREA CLUBULUI KRONSTADT....la PENSIUNEA GEORGESCU..!!!..
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
LA MULTI MULTI ANI !!! stimabili prieteni,in primul rand si apoi colegi de club ,ma bucur nespus ca am reusit in acest an de activitatea toot ce ne-am propus..ne-am distrat..am muncit..a fost un an foarte bun alaturi de voi..sunteti persoane minunate cu care am petrecut timp de calitate..iar pentru asta va multumesc..
LA MULTI ANI INCA ODATA..Logan Club KronstaDT!!!!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
LA MULTI ANI !!! tuturor prietenilor si colegilor din L.C.Kronstadt,va multumesc ca am fost alaturi la bine si la greu,uniti sub emblema L.C.Kronstadt..dupa cum spunea si nairod,am ajuns ca in decurs de un an de zile de la infintarea L.C.Kronstadt,sa fim in primul rand prieteni adevarati , membrii ai clubului de care sunt mandru sa va am alaturi,si va multumesc ca alaturi de voi am realizat tot ceea ce neam propus si a fost ceva de calitate datorita voua .
LA MULTI ANI LOGAN CLUB KRONSTADT !!! LA MULTI ANI DRAGI PRIETENI !!!
Am reusit sa ne adunam azi sa sarbatorim asa cum se cuvine..un an de L.C.Kronstadt..avem si dovezi la sparky ...si sper ca a fost o aniversare placuta....
La multi ani LOGAN CLUB KRONSTAD , la multi ani prieteni , felicitari pentru aniversarea primului an si sunt mandru ca sunt in acest club in care s-au realizat multe intr-un timp scurt.
Avem un anisor LA MULTI ANI ! tot timpu inceputu e mai greu dar noi am stiu sa trecem peste toate si cu negativism si cu realism si am facut tot ce ne-am propus cu ajutoprul lui sebi8ta care a stat tot timpu cu gura pe noi.LA MULTI ANI!
Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.
LA MULTI ANI noua, pentru ca noi suntem Logan Club KronstadT (axy)
Cu ocazia asta vreau si eu sa va multumesc pentru momentele vesele petrecute in acest an, voi sunteti gasca mea de prieteni si de nebuni cu care radem, glumim, dar facem si lucruri bune, sper din tot sufletu ca si anu asta sa facem mult mai multe chefuri si fapte bune.
si vorba lui Florin Piersica " Va iubesc ma ciocoflenderilor "
La multi ani pentru noi,am dat dovada de multe ori ca putem sa facem ceva,putem fii uniti,putem fii prieteni! Maxima admiratie pentru toti membrii ,un respect enorm! Miky va tzuk de nu va vedeti!
Iata si pozele de la intalnirea aniversara de 1 An de Logan Club Kronstadt. La multi ani tuturor membrilor si sa facem si in continuare lucruri cel putin la fel de frumoase!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment