Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HHHuuuoooo !!!!!!! sa se lase cu sange.....gata sa inceapa "galjeava pe cer"...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• daca voi nu ma vreti eu va vreu......asta este se mai intampla si la case mai mari...am uitat ca este miercuri, traiam cu impresia ca este marti.

Domnu "pinguin la polul nord" (Sebi)vezi ca nu am uitat ce mi-ai promis ca imi cumperi....asa ca astept
      Last edited by alex125; 27 September 2012, 07:57.

Comment

• Duminica intalnire logan club kronstadt..la gratar !!!!!...nu se admit exceptii...

Sambata facem lista cu cei care doresc un ultim wikend cu soare alaturi de prieteni si stabilim si locatia unde ne destrabalam.

lista !!!!

-sebi8ta+Misu
        - ........
        Last edited by sebi8ta; 28 September 2012, 21:00.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• stabiliti locatia si dupa o sa vad daca pot sa ajung!
          vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• si eu, si eu, si eu )
            sigpic

Comment

• no in sfarsit ..2 persoane care au citit ceea ce am scris..si au dat si un raspuns....!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• iar nimic
                sigpic

Comment

• din pacate din lipsa de oameni nu sa tinut nici un gratar. Iar domnu sebi banuiesc ca a uitat sa trimita mesaje cu locatia intalniri

Comment

• ...intrebare inainte ne intalneam si radeam si altele ce se intampla? ....

Comment

• Nu sa intamplat nimic gabi..doar ca "putoarea" de alex doarme.......eu alta putoare..am mesterit la masina..deci am fost acasa..si din pacate pe forum nu a intrat nimeni cu un raspuns viabil ca sa ne decidem exact ce sa facem azi..in afara de 2 persoane care au dat un raspuns ..restul au fost dezinteresati total..de intalnirea de azi...in sensul ca nu au fost in stare sa dea un raspuns concret in care sa spuna daca vin sau nu vin..sau sa sune macar ..sau un mesaj ceva...Nu avem minute...Nu avem mesaje...Nu avem messenger..nu avem nimic...decat lipsa de interes...asa cred..contrazicetima daca nu e asa..si dovediti-mi ca ma insel prin urmatoarea intalnire...!!!!!!!!!!!

alex125
                      Organizator de intalniri ......= implicare=idei=idolul femeilor......deci pe el ..nu-l ratati...
                      Last edited by sebi8ta; 30 September 2012, 20:00.

Comment

• bahh..sunteti de rasul curcilor...fi-v-ar mesajele de ras sa va fie..se vede ca am fost io plecat ca puneam io biciu pe voi..ti-ai dracu de putori....
                        weekendul viitor este etapa de VTM la Rasnov..haideti sa spalam rusinea de weekendul asta si sa ne vedem cati mai multi acolo sa vedem masini adevarate...nu raciuri ca alea noastre..este cam ultimul eveniment auto important al anului si se anunta spectaculos...
                        asa ca sambata sau duminica programam saptamana asta in functie de cum puteti sa fim acolo sa vedem spectacol..sa spargem o samanta si sa bem o cola..sau bere care poate..
                        oricare ar fii raspunsul vostru eu voi fii acolo..
                        spooor..putorilor!!!!!
                        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• da da saptamana viitoare e vtm-ul de le rasnov, si eu sunt prezent, dar in parcul de asistenta deahhh unii cu mapa (marca Nut-line) altii cu sapa (marca Subaru)
                          sigpic

Comment

• pana la urma cand este weekendul asta sau celalalt?

Comment

• Da da ,,,cand este in ce data ,,si cum facem ?

Comment

• sambata viitoare este vtm-ul
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google