aha.........
De Pe Meleaguri Adunate, Slove Din Condei Postate
Collapse
X
-
>>>
Frunza verde si`un arici
Noi avem salarii .... mari
Frunza verde de dudau
O sa fie si mai ... bine.
Vreme trece vreme vine
Iata Loganu ca`i la mine
Frumusel si aranjat
aseara proaspat tunet (lam lasat in ploaie cand a tunat)
Vopsit nou si chiar spalat.
NU IMI VINE SA CRED .... AM LOGAN CU 4 Roate ) fara platforma YeeeTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Axy
dimineata la munca ..in loc sa muncesti tie iti arde de poezi..frumos din partea ta..oricum vad ca ai inspiratie
BV.08.KED noul automobil Dacia Logan 1.4 MPI in 4 trepte. Cea mai tare varianta pe care au putut sa o scoata cei de la dacia.
apropo stiu ca o sa imi umpli frigiderul nicos asa ca o sa il las deschis sa ai unde sa bagi
Comment
-
>>>>
1. LA MULTI (B)ANI SSG sa traiesti si sa fii iubit si ai parte de tot ce e mai frumos in lume.
2. Sebi ... a naibi cu urarile tale ma ma lovit azi o fericire de porumbel pe cracu drept de la blug de acuma trebuie sal bag la spalat si asa mam chinuit sa lucrez la cracu drept ))))
Numa bine tuturor si multumim de urari.
"Frunza verde barabula ,
Viata asta`i ca o "comoara",
un sfert de secol+1 scurs,
in cur+su vieti ce s-a dus.
Caldurosu " la multi (B)ani",
pentru mine, pentru fani,
pentru SeSe cel marit,
cu grataru poleit.
Si voi sa traiti printre noi
fericiti, impliniti si nedespartiti
precum "comoara" intre .... (ouale de pasti)
Ia mai manati mai flacai ..... LA MULTIAI BAIIIIII!!!!"Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
conform Regulamentului Logan Club Kronstadt "2. Membrul Cotizant poate fi exclus la propunerea altui Membru Cotizant prin supunerea acestei decizii la vot. " propun excluderea membrului: mikyffr, deoarece instiga la scandal, aduce injurii la adresa celorlalti membrii ai clubului si trimite sms-uri in care umileste membrii clubului.sigpic
Comment
Comment