mai mult ca sigur domnu valeriuciprian ... cum sa nu bem pentru cel care ne ridica inima si mandria ... bem bem doua pahare de mere de caciula pe putin
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
buna dimineata loganari gratangii care sunteti voi!!!
o dimineata minunata de vara,se anunta o zii caniculara ,nu pot altceva sa va doresc decat sa aveti parte de cat mai multa umbra,o bautura racoroasa langa voi..si multa voie buna
ca orice dimineata pe forum incepem cu o cafeluta cu lapte "de vaca" specialitatea "casii" de la umilul dumneavoastra nairod!!!!
o zii buna la toti numai bine!!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
buna dimineata cavaleri....cu burtiile pline ink dormitati la ora asta...cam grea trezirea voastra,iar cum de pe la ora asta soarele arde bine de tot,va doresc o zii frumoasa si spor la munci tuturor
Iar propunerea mea asa la prima ora,sa mergem asa cu toti la o cabana super de la lisa,intr-un week-end,pentru ca merita toti banii acolo si e super frumos...ramane tema pentru acasa,sa va ganditi ,sa va gestionati banuti si sa spuneti da sau nu,restul rezolv eu..bye bye si ne auzim
Comment
-
>>>
Frumoasa dimineata asta intradevar ... dar si multa apa bauta dimineata ... ca asa e la noi la baietii buni ... doamne ce betie de vineri pana acum ... dar multumim Nairod de cafea prinde bine ...
Ca tema pentru acasa avem urmatoarele propuneri pentru activitatea de duminica viitoare:
1. Propunerea de mai sus a lui Myki FFR
2. O ieseala la balaceala la Fagaras (laguna Albastra)
3. O ieseala la balaceala in Brasov la (paradisu Acvatic)
4. O ieseala pana in Poiana Brasov
5. O ieseala )
6. Alte propuneri la o iesealaTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
multumesc baietilor vostri care m-au ajutat aseara sa ma intorc in Bucuresti.va raman dator.sunteti de nota 10+!
Comment
-
>>>
Salut 74van
Din pacate eu nu am avut cu ce sa vin aseara sa te ajut (am masina in service) si nici nu aveam cu ce alceva sa ajung, dar ma bucur ca sa rezolvat ... Am inteles ca tea ajutat Unknown de la L.C.Brasov. Ne bucuram ca ai ajuns cu bine acasa si grija pe vitorTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Neata buna!!!gata au fost terminate afisele. in aceasta dimineata am terminat afisele cu nationala de lipit prin codlea. apropo sebi afisul care l-am pus aseara pe geamul de la posta a rezistat ( nu l-a dat nimeni jos) , sa vedem acuma pana cand.
Comment
-
nicio problema, oricum va multumesc mult .
ps: si o poza cu evenimentulAttached Files
Comment
-
O pasrere vizavii de iesiriile enumerate...la laguna platesti o gramada de bani si iti sar altii in cap pe week-end,relaxant poate fii la strand la victoria unde slava domnului ne balacim foarte bine,sau la zaragoza la sercaia unde un mititel si o berica fac foarte bine si e "mai aproape "de bv,scutiti 20-jde km :P!!
Comment
-
-
Mda.. ca sa fiu si eu .."MATINAL" ( a se vedea ora de postare) ....Miercuri discutam locatia cea mai convenabila ca pe 16.07.2011 stiti voi ce este si sper sa va am alaturi pe toti cavalerii si domnitele.
Va urez o zi cu mult soare ,si sa aveti parte de umbra deasa si racoroasa la munca ...si alaturi de specialitatea cetatii Kronstadt..minunata "cafea cu laptic de vacuta" a-la-nairod...si o zi usoara, benefica financiar.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
buna dimineata stamabililor!!! o zii buna va doreste al vostru deosebit de stimabil coleg NAIROD..a nu se confunda cu NAROD!!!
Si bineinteles din partea nelipsita cafea cu lapte de vaca.;;;;)))))sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
>>>
Neatza bah ciocoflenderilor .... va saluta nenea Nicos ... multumim Doriane de cafea, bun man laptele ala de vaca man. )
Sebii tu ai dormit omule asnoapte? sau te-ai trezit cu noaptea in cap ...
In seara asta va fi prezenta pe net noua versiune a sitului nostruTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
Comment