If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai cafea fara lapte ?..mai axy ..Ia arata poze cu cana din toate unghirile sa se vada ce scrie pe cana .....si urarea noastra care ai primit-o in plic unde este ?..
Bine ca acum poti fi alaturi de noi la cafea ..ai cu ce ..
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
nicos!!..niste lapte de taur daca vrei..pot vorbi la o ferma sa te rezolve
o zii minunata... maine va pregatesc cafelina..;ui nicos una speciala lu lapte de la eprubeta..iti hexplic la intanlire
paa
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
buna dimineata,mie dor de un dans,demult nu ma mai "zbenguisem " asa ca o zurlie,dar tu marius,cu e pe melodia de la hi-q gasca mea sa sari pe ochelarii tai care iti cazusera de la gat sa strige lumea ochelarii si tu sari in sus in buna regula cavaleri,trezirea,cafelutza se raceste...cel mai bun laptic azi de fulga...o zii frumoasa si plina de reusite....week-enddddd sa inceapa distractia...v-am tzukat dulce sa fiti cumintei
buna dimineata dragi mei.."cand soarele rasare am ochii injectati"..mi-e sooomn...
cafelina e gata sa fie servita de cine doreste si cine pofteste..a lui nicos e separata..lapticul e inca in eprubeta si la -45 de grade asa se tin eprubetele cu.......lapte..sa zic asa.....
o zii minunata
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Si vesti bune .... Luni am masina ... sar putea sa fac rost si de cutie la schimb si pun si treapa 5-a de diesel ) Youppiiiiiii .... de saptaman vitooare iar o sa va barai creeri cu masina mea muhahahaha
buna ideea cu treapta a 5-a..dar ai grija sa nu o forjezi prea tare sar putea sa ai surprize....neplacute...oricum..bine ai revenit printre noi....(in trafic:P)
nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv
neatza lume....insfarsit acasa dupa o noapte lunga si istovitoare la munca....azi cafa de la mine si daca se poate si putzin din lapticul celebru a lui dorian..sa aveti un weekend cat mai placut...
nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv
Salutam poporul hronstadt si azi de dimineata mi-a picat fisa,sa mergem la sighisoara daca tot vreti plimbari,este festivalul medieval si aveti ce vedea acolo si sunt 90 km pana acolo,ce ziceti?
astept raspunsuri de la voi hai fiti de comitet!!tzuk la toata lumea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment