Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• >>>

o sa pun in seara asta daca am timp
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Bravo Nicos,felicitari,se simte fericirea din tine,si cu prima ocazie facem testul si cu toba ta sa vedem daca rezistam,cu a lui Sebi am rezistat ) sa te bucuri de ea si acum o cheltuiala in plus,combustibil ,o dupamiaza "mumoasa tale " va doresc

Comment

• >>>

Multumesc Miky .... acuma am ajuns acasa cu masina ... trage mai bine ca inainte ... imi era dor de sunetu tobei (apropo ... fetele care au stat pe bancheta spate au avut senzatii frumoase de la toba) ) miercuri vin cu masina

Deci sunt iara pe sosele (fara platforma)

Comment

• Noapte buna pufoseniilor sa fiti cumintei si vise umede,va tzuk miky!!

Comment

• neata buna ..haideti la cafea..azi cafeaua din partea mea la toata lumea. sa aveti o zi minunata
            Attached Files

Comment

• oooo star bucks!!!!!...buna rau cafelina de la ei..va recomand scotish cafe..cu putin visichi!!!..

hai NEATZA!!!!..
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• neatzaa all....
                nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• ma dar voi nu munciti de aveti timp de cafea ?.
                  imi place ce fata are axy dimineata la cafea.... e topit tot are ochii cat cepele dupa o cafea ..
                  sonny ne-am dat naibii ..salut la ...'all".. a naibii romana asta ...trebuia sa saluti in italiana ca acuma na ...ti-au venit italienii si trebe sa nu mai sti romaneste ..
                  Nairod ...nu mai ai laptic..? o iei pe visichi ...mama ei vaca...
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• >>>

Ce fata ai Axy .
                    Hai la o cafea de la tata Nicos azi cu lapte de vaca de la dorian .... Dorianeeeee ma ajuti te rog cu laptele

Comment

• buna dimineata...nicos tocmai am dat la o ferma 10 saci de lapte praf..daca vrei...te ajut cu un sac..dar altfel ..imi pare rau..vezi fetele de pe bancheta din spate!!! ale cu senzatiile de la toba...
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• salut colegii care ma loveste si pe mine cu o cafea

Comment

• >>>>

oooo ... .Martalogule ... mai traiesti man ... bun revenit printre noi ... Hai ca in cazu asta arunc eu cu un bax de cafea pe tine ... fara numar de la tata nicos
                          Te asteptam azi ;)

Comment

• salutari de la schimbul valutar Fagaras,oameni buni,au tabarit macaronarii pe mine...cincuanta euro ti prego....toata ziua ma distrez la munk cu ei... hai s-aveti o zii frumoasa si bafta!!

Comment

• >>>

Miky ... non so come si dice la voi la fagarasenii pero cuesti perforatori da macaroane son tuti uni mascaltonari care au radacini de acolo de unde te duci la cacatatoare si cand nu ai curelnita dai cu brusturache asa ca si pe noi ne distreaza astia

Numa bine si grija cu macaroanele

PS.: apropo ... ce ar merge acum o portie de carbonara

Comment

• salutare ragazzi ..nicos nu e chiar asa....aicisa la noi in italia ``e frumos da nu prea``,pentru ca e multe rebuturi. ....plus de asta,cand te dai in parasute,poti manca inghetzaturi,sa bei suc...ce sa mai..e frumos la noi in italia
                                Last edited by sonnyffr; 3 August 2011, 19:51.
                                nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google