Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• neatza!!!!!!!!!!!!.....mama ce bun e un red bul lacum scos din frigider!! fac noapte alba cu need four speed shift~~~
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Neatzaaaaa....trezirea cavaleri si domnite,va arde soarele pe burtica!!Azi cea mai tare cafelutza asa ca sa intareasca sistemul imunitar,dupa o noapte de club....nu ma lasati singurica la cafea,ca o sa adorm aici
      Eu de exemplu muncesc si sambata nu ca voi lenesilorrr.....treziti-va si la munca nu la intins mana ,tzuk bye bye!!

Comment

• 3in1 buna...si un Giusto de coacaze..doriane... o reteta perfecta ?..da da..
        Unii muncesc altii dorm, o sambata perfecta...
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• giusto de coacaze....frate!!!..ceva mai oribil se poate?? defapt da, cu capsuni si banane..voi nu ati auzit bah de COLA!!!!sucul ala bun si toxic...
          paaaa..o zii minunata..

Comment

• cola ......mai bine giusto..sa vezi ala de morcovi cu portocale ,cum e ..e super...mmm..ti-am facut pofta doriane .? ..
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• nuuuu..in nici un caz!!!!...bea tu si cu cine vrei asa ceva..nu cred ca voi fii maine la intanlire..o seara buna paaa

Comment

• neata la toata luumeaaaa, hai cu cafeluta. imi pare rau ca nu am mai stat ieri la intalnire, dar am avut ceva treaba cu colegu nostru mihai (APV) ca azi a parasit Romanica
                sigpic

Comment

• Neatza lume,ce faceti? Eu dupa cum am promis,ca saptamana asta sunt prezenta cu postul,pe forum,va doresc o zii superba si hai cafelutza de la mine va tzuk

Comment

• >>>

Multzamim de cafea .... pentru doritor recomand Brifcor cu noua aroma de Limonada ... e bestial. sau un shake de banane ) ca deja vremea permite astfel de bauturi.
                    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Si de la Bucuresti pentru voi.
                      Attached Files
                      B 51 PWW - Loganist.

Comment

• buna dimineata lume!!!..am terminat revizia de 145000 de km..io va recomand o limonada rece sau un red bull on ice!!!
                        numa bine too everibody......paa

Comment

• ce mai revizie...

Comment

• Saluti gasca vesela,este abea ora 8 si e o caldura de nedescris,va propun un fresh de portocale cu gheata,cafelina o lasam pe mai incolo !! Va tzuk paaa o zii frumoasa

Comment

• buna dimineata..o baie in piscina din spatele casei....pfff vise taica vise...pana atunci..un energizant rece..si spor la treaba..e prea cald de cafea...sau de ce un ice cafee...eee
                              hai o zii buna

Comment

• lasati energizantu si fresh-ul.....tot cafa te revigoreaza mai bine...deci cafa ramane la putere si de data asta fara laptic...
                                nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google