Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna dimineata somnorosilor ...unde merem azi ?
    haidati ca soarele ne asteapta plin de voiosie si arzand de dorinta sa ne bronzeze...
    Unde mergem sa ne bem cafeaua ?......

dupa cum sa stabilit suntem la Cascada urlatoarea sa ne bem cafeaua...cine mai doreste cine mai pofteste..sunteti asteptati la un gratar si o cafea.
    Last edited by sebi8ta; 15 August 2011, 10:56. Reason: Automerged Doublepost
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• poate lumea mai si lucreaza nu ca altii au liber! nici de cafea nu am timp
      sigpic

Comment

• poi normal ca lucram,stau aici de imi vine sa urlu.....liniste si pace la Fagaras,toata lumea sarbatoreste pe Maria numai cate unii asa rataciti de munk....ceapa masii de treaba ,ma oftic vreau si eu la gratar ((( sa va fie rusine daca nu mancati un mititel si pentru mine !

Comment

• buna dimineatza!!!!!..o dimineata minunata avem la Brasov!!..trebuie intampinata cu o cafea pe cinste..azi imi e de un 3 in 1.sau un ICE CAFEE .pana atunci ma multumesc cu cola la doza...
          si nu uitati..acum laptele vine de la automat!!!
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Saptamana asta anunt ca sunt o puturoasa mica,pentru ca sunt de dupamasa deci nu ma trezesc la cafelutza nici cu slujbe he he he o zii frumoasa petrecaretiilor

Comment

• Lapte automatic.....cu cafea tot automatica.numa buna ptr. mecanici...mielule ti se pregateste ceva
              O cafea ,un suc de coacaze rece si bun...asa se incepe o zi nastrusnica....
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Axy

hai somnorosilor trezirea haideti la cafea , ce faceti dormiti la ora asta?

Comment

• niata tuu evribodi!!!!!!!..a trecut Sfanta Marie..te-ai c-c-t in palarie..gata vara fratiorii mei...deacum toamna..vinisor..pastrama..must..mmmm
                  o dimineata frumoasa la toata lumea..si nu uitati..cel mai bun lapte de la dozatooor!!!
                  o zii buna..paaa

Comment

• >>>

Dupa o noapte de nesomn .... vai ce as mai lua 3 cafele tari cu lapte de DOZATOR (dinala natural) .... pfai ... dorm. hidati mei la o cafea
                    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Florinele cum merge CITRONADA!!??..CUM E CU 2.0 HDI??

Comment

• neatza la toata lumea, o zii buna sa aveti

Comment

• ei cum sa fie ..florinel alearga dupa o galeata de motorina acuma..

Comment

• Neatza cavaleri si domnite,s-aveti o zii frumoasa si plina de realizari

Comment

• sane traiesti domnita ..cum e cafeaua ?

Comment

• Neatzaaaa.....grea trezirea de dimineata dupa o saptamana in care ora 13.00 abea deschideam un ochisor...hai cu cafelutza si la o poveste mica asa !!
                                Va tzuk aveti grija de voi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google