Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chefu de la Lisa o sa ramana pe la sfarsitu lui Octombrie
    sigpic

Comment

• cred ca mai repede...din cate am inteles si de la ceilalti e cam tarziu la sfarsitul lui octombrie...am vrea mai devreme ..acuma duminica o sa stabilim odta exacta ca sa se stie din timp...si sa ne pregatim asa cum trebe.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• care ceilalti domnu sebi? tu esti cumva ceilalti?
        sigpic

Comment

• buna dimineata domnilor!!!..o zii minunata va doresc..in ultima perioada activitatea pe forum a lasat foarte mult de dorit..as avea rugamintea la dvs sa va reveniti si sa mai scrieti ceva pe aici, daca nu in threturile noastre macar fiti mai activi pe altele precum my ride sau mai nou pe BEST LOGAN CLUB CAR..macar atat..sper sa nu va cer prea mult..
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Eu am ramas vineri deja fara talon pentru parasolaru pe parbriz ... ma duc maine sa mil iau inapoi ... sau sa dau in judecata politaiu pentru incalcarea a 3 articole din lege. am fost la RAR si masina e ok .... il voi acuza pe politai de abuz in serviciu. Dupa ce ca nu am timp nici sa ma kk ...acuma mai trebuie sa merg si la politie sa imi iau talonu .... Politia din ziua de azi e de tot kktu ... rusine ...
            Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Originally posted by Nicosianu View Post
              Eu am ramas vineri deja fara talon pentru parasolaru pe parbriz ... ma duc maine sa mil iau inapoi ... sau sa dau in judecata politaiu pentru incalcarea a 3 articole din lege. am fost la RAR si masina e ok .... il voi acuza pe politai de abuz in serviciu. Dupa ce ca nu am timp nici sa ma kk ...acuma mai trebuie sa merg si la politie sa imi iau talonu .... Politia din ziua de azi e de tot kktu ... rusine ...

Salutare
              Daca RAR-ul zice ca e OK.
              Daca poti si ai timp fao la politai.
              B 51 PWW - Loganist.

Comment

• nicos, te rog frumos sa postezi cele 3 articole din lege.
                sigpic

Comment

• unde ai ramas fara talon ?...in ce zona ai fost oprit...ca e tare interesant ceea ce a facut....un idiot..al tau e mai scurt decat al meu ...si almeu e legal pus...ca si dimensiune...asa ca din start cade ca nu e legal etc.... e fara cuvinte...

cavalere dorian...activitate e cam peste tot..dar unii dorm..
                  din cate am vazut ..au fost pe aici prin zona majoritatea ..ca nu sa scris e ....na ..asa ...fara idei....
                  ceva de genul...
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• nu exista parasolar pus legal, numai ala care e original al parbrizului.
                    legea zice clar ca pe partile vitrate din fata ale autovehicolului este INTERZISA montarea de reclame, folii, si alta lucruri care stopeaza vizibilitatea.
                    sigpic

Comment

• @florin .....

Folii de protectie geamuri:

- autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale;

- marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale.

- foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate;

- geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni;

- modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta.

Lista de ateliere autorizate o gasiti la sediile R.A.R. sau pe internet la adresa http://www.rarom.ro - Lista produselor cu certificate de conformitate RAR-OCP in termen de valabilitate

.................................................. ................................

Gasiti si pe situl RAR. DECI TRANSPARENTA 75% PENTRU PARBRIZ SI GEAMURI FATAAAAAAAAAAA deci astea sunt primele incalcate la momentul actual de politia rutiera

Plus ca am fost oprit fara a mi se comunica motivul ("lasa smechere, motive sunt destule") si nici macar nu sa prezentat .... confosr spuselor avocatului pot sa il dau in judecata pentru abuz in serviciu ... maine ma duc sa mor cu ei de gat
                      Last edited by Nicosianu; 13 September 2011, 22:10.
                      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• geamurile originale la logan au transparenta de 85 % parca din fabrica
                        nicos, crede-ma nu o sa castigi niciodata, te lupti cu morile de vant, la noi legea scrisa e diferita fata de cea din teren
                        iti da talonu inapoi dupa ce iti schimbi toba si stopurile
                        Last edited by florinc_99; 13 September 2011, 22:18.
                        sigpic

Comment

• ia sa vad si eu legea asta unde scrie....posteaza aici..sa vedem si noi..si posteaza si ceea ce au si rar..sa vedem care se leaga de parasolar....din cate am citit eu acum catva timp nici o lege nu se leaga de parasolar...

Comment

• cauta-ti in monitoru oficial, eu acolo am vazut
                            toti ne credem niste zmei si facem pe durii, dar politaiu e cu legea-n mana cand te opreste daca vrea sa te arda te ia la purificat (leduri in faruri, proiectoare neomologate, xenon fara lupe, stopuri inegrite, tobe sport, etc etc)
                            sigpic

Comment

• Fratilor cu parere de rau va zic ca Mielu are dreptate.Daca aveti sange in instalatie datii fratilor in judecata ca oricum el ca persoana nu pateste nimic ci doar institutia in cazul in care castigati.Si sa presupun ca ati casticat si ca ii taie 10% din salariu pe 3 luni iti garantez ca data viitoare cand te va prinde te va arde maxim ( si nu va bazati ca nu va mai intaniti cu el ).Asa ca urez succes.
                              sigpic
                              Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Nico imi pare rau sa aud asta, iar Florinic tin sa-ti spun ca sunt loganuri si cu transparente 100% cele chele
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google