eu inca mai am cafea de azi dimineata ,,deci va dati seama cat am muncit eu azi ..de nu am putut savura o cafea ...si voi rai cum sunteti.. nu va ganditi si la altii care muncesc din greu...
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
no uite un om rau...care nu ma crede ca eu muncesc ...nu stau ca el toata ziua in praf...
cafeaua e gata ..am o cana plina ochi...va astept la cafea azi ..cine mai doreste este invitatul meu ..la o cafea ..sunt prin zona tractorul...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
buna dimineata domnilor!!oo zi frumoasa la toata lumea!!o cafelina o ceva..
in urma celor spuse la intanliri...anunt ca nu voi mai posta nimic pe forum o perioada lunga de timp.. !!..si nu pot promite ca ajung..
o zii minunataLast edited by nairod; 28 September 2011, 08:49.sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
hai buna dimineata la toata lumea si o zi minunata va doresc. din partea mea ceva special pentru voi.Attached Files
Comment
-
ma doriane dar tu numa ganduri din astea sumbre ai...prea insisti cu privirea in cafea ...cafeaua se bea ,se degusta..nu se uita in/la ea........ o doamne ce imaginatie ai..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
bon midi bagabontilor!!!..o zii buna..va invit la o cafea de data asta cu lapte bun dinala de vaca.., nu cuu....nu stiu ce a pus el axy in cafeau aia ,
spor la banii!!..numa binee ;;;;;))))Last edited by nairod; 4 October 2011, 10:48.sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment