Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu inca mai am cafea de azi dimineata ,,deci va dati seama cat am muncit eu azi ..de nu am putut savura o cafea ...si voi rai cum sunteti.. nu va ganditi si la altii care muncesc din greu...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Axy

pai daca ai baut cafeaua prin oras la terase normal ca ti-a ramas cafeaua de acasa. nu te mai plange ca muncesti ca freci buha toata ziua

Comment

• no uite un om rau...care nu ma crede ca eu muncesc ...nu stau ca el toata ziua in praf...

cafeaua e gata ..am o cana plina ochi...va astept la cafea azi ..cine mai doreste este invitatul meu ..la o cafea ..sunt prin zona tractorul...
        Last edited by sebi8ta; 27 September 2011, 07:45. Reason: Automerged Doublepost
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• buna dimineata domnilor!!oo zi frumoasa la toata lumea!!o cafelina o ceva..
          in urma celor spuse la intanliri...anunt ca nu voi mai posta nimic pe forum o perioada lunga de timp.. !!..si nu pot promite ca ajung..
          o zii minunata
          Last edited by nairod; 28 September 2011, 08:49.
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• saluti a tutti,ce faceti oameni buni??sa aveti o zii frumoasa si linistita pa

Comment

• Buna dimineata dar nu mai bea nimeni cafea? Atunci eu va invit la un paharel de laptic de unde vreti voi. Care vine la liniute azi ???
              Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• ba da se mai bea si cafea ..dar numa acuma la aceasta ora "matinala"...

Comment

• hai buna dimineata la toata lumea si o zi minunata va doresc. din partea mea ceva special pentru voi.
                  Attached Files

Comment

• Cu o asa cafeluta si prajiturica de la Alex va fi o zi deosebita.Asa se incep diminetile frumoase.
                    Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• cam slabuta activitatea domnilor ... ce-i cu voi?

Comment

• se serveste cafeaua cu prajituri?

Comment

• cafeaua aia sa o bea axy....bah!!..tu nu ai vazut ce e in ea...te-ai scapat in ea cumva.??

Comment

• ma doriane dar tu numa ganduri din astea sumbre ai...prea insisti cu privirea in cafea ...cafeaua se bea ,se degusta..nu se uita in/la ea........ o doamne ce imaginatie ai..

Comment

• ai tacut....sa nu bei doriane cafea ca te imbeti instant ca nesu

hai buna dimineata la toata lumea..sa aveti o frumoasa

Comment

• bon midi bagabontilor!!!..o zii buna..va invit la o cafea de data asta cu lapte bun dinala de vaca.., nu cuu....nu stiu ce a pus el axy in cafeau aia ,
                                spor la banii!!..numa binee ;;;;;))))
                                Last edited by nairod; 4 October 2011, 10:48.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google