bahh ! ati simtit cutremurul sau erati in lumea viselor?
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
ce cutremur ...care ..unde ...cine .... ei na cutremur...cutremur in economie nu la noi...
crezi ca la ora era cineva treaz?...eu unu dormeam lemn...ce sa mai simt ...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
neatza lume..se pare ca eu sunt singurul care bantuie la ora asta pe forum....eu acum am venit de la munca si ma gandeam sa va invit la cafea......azi cafa de la mine..sa aveti o zi cat mai frumosa...Attached Filesnimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv
Comment
-
ooo ce cafeluta..multumim sonny
o zii buna sa aveti
Originally posted by sebi8ta View Postce cutremur ...care ..unde ...cine .... ei na cutremur...cutremur in economie nu la noi...
crezi ca la ora era cineva treaz?...eu unu dormeam lemn...ce sa mai simt ...
Comment
-
buna dimineata domnilor..uite bah axy..cafea..nu chestia aia de ieri..
sebi la faza cu lemnul nu te contrazic..ori lemn ori tuh...tot aia..
o zii plina va doresc dar numa de bunatati...sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Buna ziua,azi na baut nimeni cafea si nimeni nu a savurat-o la o poveste mica pe aici pe la noi!
Ce faceti a fost noaptea scurta?Hai...s-aveti o zii frumoasa si bucurati-va cat mai puteti de timp frumos si soare,pe week-end se anunta vreme cu haine in plus pe noi
Comment
-
Comment