Neata ,am intarziat la cafelutza,dar na,niciodata nu e prea tarziu! Va pup si hai cu cafelutza,caldutza si buna pa pa o zii superba
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
ma fac ca nu inteleg ce vrei sa insinuezi tu acolo, papa bear.
As dori sa mentionez ca azi la 9:00 eram cu ochii cat cepele. Nu din vreo constiinciozitate exagerata, ci pentru ca m-a sunat mama.
Am terminat si eu cafelutza de dimi si acum ma apuc de treaba...sa n-aud comentarii si aici PP
O zi cat mai faina tuturor!!
Comment
-
buna dimaneata!!!..
numa bine...let za snow come!!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
OOO..DA DA DA ...ASA E...A VENIT IARNA...am inoit si eu masina cu jante si gume...si vai ..dar vai ....ce frig am tras azi ....brrrrrrrrrr..brrrrrrrrrr.........ce ne facem la iarna ..nu stiu..dar prea e frig..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
buna dimineata domni si domnisoare!!!..o zii minunata va doresc..cam frig dar na...este iarna...E NORMAL SA FIE ASA!!!helloooouuuu!!
m-am intors acasa cu un gust amar sa zic asa..noi brasovenii suntem oameni deosebiti..avem un oras minunat dar..un mare DAR..fratilor traim la tara !!!! pe langa alte orase din tara asta...oare de ce in brasov nu sunt malluri,,adevarate..unde chiar ai avea ce face..unde iti poti petrece timpul???
de ce fug investitorii de Brasov???sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
"papa bear"... vai ce-mi place....stai ca nu fuge nimeni..de Brasov...problema e ca nu vin...de ce ?.....ca nu avem aeroport.
Da ai venit ..in sfarsit.....ceva impresii vedem si noi miercuri?Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment