If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
buna dimineata!!!! o zii adevarata de primavara ne asteapta!!!
hai bah ca a iesit bine!!!!
ne vedem duminica..ma duc sa o duc pe Cocutza inapoi acasa!!!..am adus-o la regionala iar acuma..vajuu!!..acasa!!
mi-a spus sa va salut..
haideti sa aveti o saptamana faina!!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Neata gasca,multumesc tuturor pentru tot,am dat dovada inca odata de o mare familie deci,SE POATE sa fim si cum trebuie!
Mike e ragusit si cu mare durere de oase,dar oricum va saluta politicos s-aveti o zii frumoasa si o saptamana plina de caldura pusi!
Sa nu veniti voi la Raliu...nu se poate.....oricum felicitari celor care au aceasta pasiune si au venit azi la Rally...a fost o zi superba cu andrelanina la maxim din partea echipajelor concurente...au fost cateva iesiri in decor dar spectaculoase...si unii piloti sau dat la maxim .. ce mai nu se compara nimic cu sunetul si cu mirosurile de cauciucuri si motoare incinse pe o proba ....probe care au solicitat pilotii si indemanarea acestora la maxim.
PS. Logan Club Kronstadt a fost prezent si reperezentat cu succes prin cativa din noi...
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment