0,68 in aeru expirat.....fara incidente....oprit acte la control pus fiola
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
se pare ca pana acum a fost buna ideea cu 1 intanlire pe saptamana si anume miercurea...e bine ca ne adunam destui..prefer prezenta la intanliri decat activitate pe forum..macar atat!!
ne vedem miercuri..spor!!..sebi!!..poate ne onorezi si tu cu prezenta ca in ultima vreme......si sa ne comunici informatiile alea foarte importante!!!'
spoor!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
mda...cu mare intarziere..dar na ..treburile astea ne linistesc petoti..
Va Multumesc ptr. urari.la toti...sa aveti parte si voi de bucurii in viata ..si tot ce va doriti....uite asa am hodorogit un an din viata mea ...care sper sa fie mai buna ..si mai prospera...in rest va multumesc ca va cunosc si am niste prieteni nemaipomeniti.
Sper sa ne vedem miercuri...dar mai mult ca sigur sunt la APV cu masina...sau poate facem intalnire la APV...
Si acum ptr. un prieten ....
alex125
Organizator de intalniri
]LA MULTI ANI !!!! TOT CE-TI DORESTI !!! SA FI IUBIT,MAI DARNIC,SI MAI DESTEPT !!!! ZILE MAI BUNE SI MAI FERICITE,SANATATE,SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA !!! LA MULTI ANI !!![/B][/SIZE]Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Aoleu..tu erai ..scuze....dar nr. necunoscut apare la mine...si deh ..nah..cah...cah...amu nu raspundem la necunoscuti ...ca suntem minori si nu vorbim cu oamenii straini..asa ne-a invatat mama si tata..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
no pai..buna dimineata!!!....dar oare mai traiti>??? sa fii lipsit de la atatea pomeni??...mm nu cred
bah nu mai pot cu caldura!!!!...
frumoase diminetile de vara..va doresc o zii minunata la toata lumea..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment