Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 0,68 in aeru expirat.....fara incidente....oprit acte la control pus fiola

Comment

• naspa, desi e destul de interesant ca nu te-a amendat
      sigpic

Comment

• Sa iti dea CEL DE SUS sanatate,ani multi,familie fericita si multa putere de munca.Esti un exemplu pentru toti.Ma bucur ca te-am cunoscut.Am auzit o vorba:pronunti Brasov si te gandesti la Sebita.Toate cele bune.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• mia dat doar o dovada fara drept de circulatie atata tot....poibil dupa rezultatele de la iml sa primesc o prima de la stat

Comment

• se pare ca pana acum a fost buna ideea cu 1 intanlire pe saptamana si anume miercurea...e bine ca ne adunam destui..prefer prezenta la intanliri decat activitate pe forum..macar atat!!
            ne vedem miercuri..spor!!..sebi!!..poate ne onorezi si tu cu prezenta ca in ultima vreme......si sa ne comunici informatiile alea foarte importante!!!'
            spoor!!!
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Asa trebuia sa fie de cand s-a vazut ca lumea duminica a inceput sa nu mai vina din "n" motive. Asa este cel mai bine, miercurea ne intalnim aproape toti.

Comment

• mda...cu mare intarziere..dar na ..treburile astea ne linistesc petoti..

Va Multumesc ptr. urari.la toti...sa aveti parte si voi de bucurii in viata ..si tot ce va doriti....uite asa am hodorogit un an din viata mea ...care sper sa fie mai buna ..si mai prospera...in rest va multumesc ca va cunosc si am niste prieteni nemaipomeniti.

Sper sa ne vedem miercuri...dar mai mult ca sigur sunt la APV cu masina...sau poate facem intalnire la APV...

Si acum ptr. un prieten ....

alex125
                Organizator de intalniri

]LA MULTI ANI !!!! TOT CE-TI DORESTI !!! SA FI IUBIT,MAI DARNIC,SI MAI DESTEPT !!!! ZILE MAI BUNE SI MAI FERICITE,SANATATE,SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA !!! LA MULTI ANI !!![/B][/SIZE]
                Last edited by valeriuciprian; 24 July 2012, 09:17. Reason: Automerged Doublepost
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• la multi ani AXYY!!!!!....daca vii miercuri cu manutza in fund iti rup chicioarele..
                  multa sanatate si putere de munca,spor la bani si tot ce-i mai bun..spor!!!

Comment

• altul care a imbatranit?......LA MULTI ANI AXY !!!!!.....

Comment

• eee, am mai imbatranit un an ce sa faci , multumesc frumos de urari

Comment

• buna dimineata!!!..da nu mai zice nimeni nimic pe acilisea??
                        o saptamana plina de realizari va doresc si mult spor la bani!!
                        ne vedem miercuri!!!

Comment

• Lucram domnu..suntem asa de ocupati ...ca deh ...suntem oameni mari.....
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• de 2 zile te sun tigane si nu raspunzi!!!...dau eu ochii cu tine..

Comment

• Aoleu..tu erai ..scuze....dar nr. necunoscut apare la mine...si deh ..nah..cah...cah...amu nu raspundem la necunoscuti ...ca suntem minori si nu vorbim cu oamenii straini..asa ne-a invatat mama si tata..

Comment

• no pai..buna dimineata!!!....dar oare mai traiti>??? sa fii lipsit de la atatea pomeni??...mm nu cred
                                bah nu mai pot cu caldura!!!!...
                                frumoase diminetile de vara..va doresc o zii minunata la toata lumea..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google