Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare, nu a murit nimeni dodo, asa cred

sa le ia naiba de dimineti de vara cu caldurile astea, sa vina odata iarna. De ar fi iarna tot timpul

Comment

• buna dimi!!!!...vi s-au mai racorit creierii??? salutare tuturor
      o saptamana deosebita la toata lumea si mult spor la banuti!!!
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• waa.. cine se baga duminika la un fagaras.?

Comment

• eu unul ma bag! va astept la o petrecere !
          vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Va salut dragi colegi.
            Am si eu o mare rugaminte la voi. Sambata voi veni in Brasov cu Dsign si cu Golanu aka Zifu ce vor concura la etapa de indemanare. Care ma poate gazdui si pe mine o noapte, sambata spre duminica? Fac curat, spal vase si dau cu aspiratorul mai ceva ca o camerista . Raman dator cu o bere sambata seara celui care are bunavointa sa ma primesca. Multumesc mult de ajutor. Bafta si toate cele bune.
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Chiar nu ma poate ajuta nimeni sau sunteti cu totii in concediu??
              Astept si eu un raspuns de la voi. Bafta multa.
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• ... sambata sau duminica cine vine la pestera valea cetatii din rasnov, intrarea este 10 ron de persoana si se viziteaza intre orele 10-20....

... pentru copiii (sebi) 4 ron ....
                Last edited by SseanN; 27 August 2012, 23:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu zice nimeni nimic legat de propunerea lui SseanN?

Comment

• Mda interesanta propunere..dar din pacate copii lucreaza...asa ca haideti ceilalti colegi mergeti si faceti o iesire intre prieteni...ca merita...alex da drumul la mesajeeeeeeeeee....
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• neata buna, ce faceti dragilor? iara a-ti amutit nu mai zice nimeni nimic? hai o zii buna sa aveti si spor la treaba ( pentru cine lucreaza )

Comment

• bineee..tiganushuleee!!!!...
                        ce face panaramilii??!!!..bah..tre sa luam in serios treaba cu revelionu..sa stabilim treaba si sa vedem ce si cum inchiriem..asta daca ne adunam suficienti..dar io zic ca o sa fim..anul trecut ne-am distrat(multumim miky)..ce ar fii ca anul asta sa o facem si mai si!!!!..
                        deci..miercuri..problema de dezbatut..REVELION 2013 stiu ca pare cam devreme dar am auzit deja discutii pe baza rezervarilor de revelion...
                        spor!!..salutari
                        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• revelion 2013 by DODO

Comment

• Da....incepem dezbaterile Duminica la un mini fulger...unde stabilim Sambata si anuntam membrii.si mai sunt cate ceva de discutat si de stabilit au aparut noi oprtunitati ptr. noi care nu ar trebui sa le ratam....dar..trebuie dezbatuta problema..si sa cadem de comun accord...etc...stiti voi...UNITATE..SI PRIETENIE...asta ne defineste....
                            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ....orice numai sa fie distractie....

Comment

• tu nu ai voie la distractie ca te bate Dumnezeu...ai uitat ca te-ai pocait?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google