Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma bucur ca , contorizezi sefu...iata o atitudine de sef..bravo...maine la intalnire sa ai si coarba in mana... totul pana la capat..mama lor de golani..
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• sebi8ta dar maine e marti ...... eu parca asa stiu.... si....intalnirea nu e miercuri???
      Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

Comment

• Corect..MIERCURI..deci poimaine ...o coarba si un par pe cei mici si rai...
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• neata buna....daca toti au fugit si au uitat de forum ce sa faci....important este ca nu au uitat de intalniri.

Comment

• Cata liniste pe aici,mai traiti baietzi? Din cate cred ca si observati voi prin calendar se apropie luna Decembrie adica vine Craciunu "colindu"si nu in ultimul rand revelionu ce facem anu asta v-ati hotarat pana la urma?

Comment

• Andreea am vorbit duminica la intalnire legat de revelion, in principiu da se merge, mai trebuie sa se pronunte cateva persoane.

Comment

• Sebi apucate si scrie detalii legate pentru revelion si pentru cei care au lipsit sa vada si ei. Si haideti sa deschidem lista cu cei care vin la revelion la Harman.

Comment

• Deschid eu lista daca Sebi are treaba.

1. cucu bau si nairod

Comment

• vrem sa vedem meniul si dupaia ne decidem
                    sigpic

Comment

• e destul potol bah....
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Uite ce am gasit eu pe net pana cand pune Sebi meniu ca el il are mai pe larg
                        Prima zi : Aperitiv, Peste, Sarmale, Gratar, Desert, bautura, fructe
                        A doua zi : Ciorba, Fel de baza, desert, bautura

Comment

• buna dimineata!!!!...ci faci fetili!!???
                          ne vedem diseara pe undeva cumva???
                          duminica placuta!!
                          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Alex am vazut ca mai sunat,dar nu am terminat nici acum.imi cer o mie de scuze.cand raman liber promit ca ne auzim.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• stai linistit leo ne gasim noi la un telefon

Comment

• da da ..potol suficient ..meniul e acela care la expus si Andreea ..deci valabil.se merita si o sa fie fain..Miercuri daca doriti sa consultati meniul mai pe detaliat o sa-l am la mine....oricum mai aducem fiecare cate ceva de potol si de baut ca sa avem de toate pe masa ..avem voie sa ne aducem ce dorim si cat vrem....
                                Deci sa ne continuam lista si sa ramana si valabila..

1. cucu bau si nairod
                                2. sebi8ta si Misu
                                3. ......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google