bai v-au taiat astia internetul de nu zice nimeni nimic.....rusine sa va fie!!!
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
suntem doar "prosti" dispusi bah!!...ia uita-te domle nu mai are omu voie sa nu zica nimic...
hai cu organizarea de revelion..duminica tragem linie cine si cum...
DECI DUMINICA "SEDINTA" DE INTERES GENERAL!!!!
SALL!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Ca urmare a discutiior de astazi ...Duminica in data de 9 Decembrie mergem la casa de copii din Tarlungeni...La ora 10 ne vom intalnii la Lid'l la uzina 2 de unde vom face cumparaturi ptr. micuti . Cei care nu contribuiti cu una alta , asa cum sa discutat azi punem bani ptr. cumparaturi. Pana Miercuri va rog sa postati si cei care vom fi prezenti la eveniment cu mic cu mare si chiar ne pasa sa facem o fapta buna,asta din putinul nostru pe care il avem dar avem bunavointa sa impartim si cu cei care au nevoie mai amre decat noi de putin ajutor si multe alte chestii.Ganditi cu sufletul .Last edited by sebi8ta; 2 December 2012, 21:50.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
-
...va multumesc pt incurajarii ) :p, stai calm ca asta cam asai un mos pocait si rarait, )), si axy am ramas fara baterie ca veneam cu motorul....(fain emoticonul).... sper sa imi iertati novicia, va fi prima data, promit ca o sa fiu un mos viril...(cu pastila albastra :P) ...Last edited by SseanN; 9 December 2012, 00:11.
Comment
-
astazi am fost la Harman sa vedem ce se mai gaseste si pentru noi...si am avut si o discutie cu administratorul de acolo...SEBISOR...ESTI PRAFF...esti raspunzator de faptul ca am ramas pe langa...crama..nu este un loc unde sa faci un revelion in mod civilizat..
L-am rugat sa isi faca "mila" si poate mai baga o masa de 12 pentru noi in sala principala..sambata imi da un raspuns..fie el pozitiv sau negativ..deci duminica e decizia finala..daca nu..asta e..
salutarisigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
azi dimineata la intersectia harmanului-alexandru vlahuta-gariAttached Files
Comment
Comment