Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cioara la munca nu la ciordeles
    apropo nicosiene tu ce ai de ii iei apararea , te tragi cumva din neam?

Comment

• >>>

Legile naturi fratele meu necuvantator ) e nevoie si de rame si de muste si de ciori(deles). Apropos, Stii de ce guvernul interzice si pedepseste foarte drastic furtul din buzunare?

R: Concurenta

Hai sa bem o cafea neagra la nisip si sa felicitam cioara pentru ce a reusit sa faca in organizarea ghefului de weekendu asta
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• cu cafeaua sunt deacord, dar eu nu felicit cioara pentru munca depusa ( portofele, ceasuri, si multe altele).

Comment

• da ce a-ti patit mai...nu mai zice nimeni nimic? cei cu voi? v-ati pocait de nu mai beti nimic?

neata buna ....astazi cine ma serveste si pe mine cu o cafea?
          Last edited by alex125; 9 March 2011, 08:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• >>>

pai nu dar ... e frig si nea inghetzat sufletu in noi ...
            Azi la 6.30 la Real nu ????
            Daca e distractie atunci sa fie Distractie

MC Nicos (aparatorul ciorilor) va ureaza o zi splendida

Deci sa curga cu cafeaua ... Cafe late, expreso si multe cocktailuri de la tata nicos pentru voi, azi , doar la cafeaua diminetilor grele :P
            va poftesc cu paharelele )
            Last edited by Nicosianu; 9 March 2011, 10:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• azi va servesc si micul dejun. o zi buna sa aveti !
              Attached Files
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• multumim multumim nicosiene buna cafea mai servesti, razvane mersi pentru mancare...imi era o foame
                ce mai dimineata ... si mancat si baut.. of of mai mai

Comment

• >>>

Pentru tine axy iti dau ... o cafea sa o poti bea la volan. Numa sa nu o scapi pe volan, o savarina pe capota, si un biscuite de tavan fals )
                  Hai inca un rand de cafea pt toti :P

Comment

• eu iti dau alceva, nu pot scrie aici pe forum, iti voi zice personal ...ramane doar intre noi

Comment

• >>>

stiu ca ma placi axy dar nu trebuie sa te dai de gol )))
                      si eu "iti doresc ce imi doresti tu mie dar sa ti se intample tie"

Hai la munca cu tine si ne auzim la cafeaua de deseara ;)

Comment

• numai la prosti iti sta capul, asa ceva nu stiu ce sa ma mai fac cu tine. hai lasa vorba treci la munca . eu mai am pana luni cand incep munca

Comment

• sa va inveselesc putin ziua. de azi avem cu un radar mai putin. cel din prina fotografie a fost luat in plin de turismul negru deoarece mergea pe contrasens. uitati-va cate echipaje de politie au venit....
                          Attached Files
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• >>>>

Bona Matina a tutti ... Optimism la maxim fratii mei ca azi e joi (maine e vineri) asa ca vine sfarsitu de saptamana.
                            O cafeluta mica pentru toti de la Tata "MC Nicos" )
                            Declaram deschisa ziua de joi :P ; sa inceapa munca

Comment

• vineriii baa!!!.primavaraaa...sau asa se pare..vremea ne rezerva surprize oricand..buna dimineata la toata lumea.o dimineata de vineri splendida parca incepem sa fim mai optimisti si sa incepem sa ne gandim la programul de vara..io unu m-am saturat de iarna..un sfarsit de saptamana plin de realizari si multa sanatate...bafta multa la toooooti!!!
                              aaa...era sa uit..CAFEA MOCCA DE LA MINE FARA NUMAR.PAPA
                              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Multumim Nairod, bunca cafeaua. Cat tine despre primavara stii faza? Cand primavara sta la bere cu iarna zice in felu urmator: "Iarna - Mai primavara mai, vezi copacii aia inmuguriti? ; Da ii vad; No atunci TZAPAAAA hai cu ninsu"
                                oricum sa anuntat ca weekendu asta va fi cald si frumos

Daca Nairod a dat cafeaua eu dau biscuiti de cafea si un cappucino la toti.

Numa bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google