If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti recomandati-mi si mie niste marci de laptop-uri.Caut ceva sa ajunga la maxim 2000 RON.
Si niste magazine unde as putea gasi si mai ieftin,ca nu prea as vrea sa ajung sa dau comanda pe net si sa nu stiu ce imi vine acasa.
Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata.. My ride
punk...ce as putea recomanda eu este ASUS..eu am de 3 ani si nu am avut niciodata probleme cu el..a fost trantit..lovit..tot felul de rahaturi de programe..si si acum merge fara probleme..si cel mai important se tine bine la pret..nu se devalorizeaza cum sunt altele...
Bafta multa..
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Daca vrei calitate-pret mergi pe acer sau dell ... evita pe cat posibil Toshiba Satelite, HP pavilion si orice model de asus (Scuze nairod) dar ca fost tehnician service si tehnician HP, tosiba, etc .... iti recomand Acer sau Dell.
recomand dell
eu il am de 5 ani si merge beton. acumulatorii au picat de doua ori si costa doar 700ron de origine
am avut si un acer la care a crapat placa de baza (costa mai mult decat am dat pe laptop)
si mai folosesc un asus pentru contabilitate, case de marcat, etc (functioneaza cam 20 ore pe zi) si vad ca nu ma dezamageste de doi ani
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
mersi de cafea Doriane,dar pe langa cafeaua aia mai trebuia si un camion de apa minerala!
tot am zis ca nu mai beau,dar nici de data asta nu m-am tinut de cuvant!
vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment