Neatzaaa lumeee.....grea trezirea din dimineata asta,hai ca dau eu cafelutza pentru primul trezit,urata vreme,vreau soare...o zii frumoasa salutare si spor la munci
Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate
Collapse
X
-
>>>
Doriane ... si eu sunt rupt fratica ... ma dor planetarele si sunt ragusit ... azi nu ma puteam trezi si acum imi cad ochii in gura ... am facut febra si la "Proba de oua" ... merge o cafea azi ....Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Buna dimi,trezirea,fratilor ca va arde soarele pe burtik,azi dau eu cafelutza,numai buna pentru trezirea voastra cu laptic proaspat muls :P .....cam slabutza miscare dupa asa intalnire pe Transalpina,eu una nu ma mai satur de somn si de stat in pat..Nicos,vreau si eu pozele de la Gabi,daca intrii in posesia lor fa si tu un dvd cu mai multe si la intalnire facem schimb de dvd-uri....S-aveti o zii splendida cu multa racoare si liniste,pa pa paaa
Comment
-
buna dimineata!!! buna dimineata!!!
nu e o zii prea deosebita dar nu-i bai ca o sa o facem noi!!..o zii minunata la toata lumea..plina de succesuri si realizaruri!!!
si bineinteles cafelina de la mine..cu binecunoscutul laptic de vacutza!!!
hai va puup paaa!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Vreau cafea ... vreau cafea
Si La Multi (B)Ani domnu Axy sa ne traiesti man si sa ai parte de lucruri frumoase si bune in viata ... Tot ce iti doresti si noi pe langa tine )
Mi-a soptit o pasarica ca dai un Ciorba de struguri si o supa de hamei azi )Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
salutare salutare,eu ink nu am avut timp nici sa ofer cafelutza nici so beau,fratilor,au tabarit tribul cizmar peste mine,nu mai pot auzii cincuanta euro ma imbolnavesc aici....hai s-aveti o zii minunata!!
Ziua lui Axy parca a fost duminik daca am tijnut bine minte,oricum La multi ani sa ne traiesti sa fii fericit si implinit,toate cele bune,suc beau
Comment
-
eii n-ai cu cine..stii foarte bine ca sunt prezent in fiecare dimi la datorie cu cafelutza si cu lapticu (de vaca ) sa se stie..
o dimineata frumoasa..o zii la fel de frumoasa..
miky..ne vedem azi pebtru pozici..paasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment