Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• neata ce faceti? acum m-am trezit si ma apuc sa beau cafeluta in minunata cana.... o zii buna sa aveti

Nicos daca vrei iti dau eu lapte de tata nu este nici o problema
    Attached Files

Comment

• Cel mai bun e laptele de Bivolita.
      B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Pai cafea fara lapte ?..mai axy ..Ia arata poze cu cana din toate unghirile sa se vada ce scrie pe cana .....si urarea noastra care ai primit-o in plic unde este ?..
        Bine ca acum poti fi alaturi de noi la cafea ..ai cu ce ..
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• nicos!!..niste lapte de taur daca vrei..pot vorbi la o ferma sa te rezolve
          o zii minunata... maine va pregatesc cafelina..;ui nicos una speciala lu lapte de la eprubeta..iti hexplic la intanlire
          paa
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• No ce zici nicose..ti sa inventat cafeaua la eprubeta .... "spesal' ptr. tine..
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• cavalerilor,minunatilor,aratosilor,loganistilor dvd-u a ajuns la Dorian,dati din mana in mana pana il aveti si voi

Comment

• Cu dansul cum mai stati ?
                B 51 PWW - Loganist.

Comment

• buna dimineata,mie dor de un dans,demult nu ma mai "zbenguisem " asa ca o zurlie,dar tu marius,cu e pe melodia de la hi-q gasca mea sa sari pe ochelarii tai care iti cazusera de la gat sa strige lumea ochelarii si tu sari in sus in buna regula cavaleri,trezirea,cafelutza se raceste...cel mai bun laptic azi de fulga...o zii frumoasa si plina de reusite....week-enddddd sa inceapa distractia...v-am tzukat dulce sa fiti cumintei

Comment

• buna dimineata dragi mei.."cand soarele rasare am ochii injectati"..mi-e sooomn...
                    cafelina e gata sa fie servita de cine doreste si cine pofteste..a lui nicos e separata..lapticul e inca in eprubeta si la -45 de grade asa se tin eprubetele cu.......lapte..sa zic asa.....
                    o zii minunata
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Salutare.
                      Miky da asa e.
                      Dupa ce am sarit si au cazut ochelari am si calcat pe ei.
                      B 51 PWW - Loganist.

Comment

• >>>>

Si vesti bune .... Luni am masina ... sar putea sa fac rost si de cutie la schimb si pun si treapa 5-a de diesel ) Youppiiiiiii .... de saptaman vitooare iar o sa va barai creeri cu masina mea muhahahaha
                        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• buna ideea cu treapta a 5-a..dar ai grija sa nu o forjezi prea tare sar putea sa ai surprize....neplacute...oricum..bine ai revenit printre noi....(in trafic:P)
                          nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• bravo Nicos ne bucuram pentru tine,speram sa te descurci la condus ca ai somat cam mult fiind pieton...

Comment

• neatza lume....insfarsit acasa dupa o noapte lunga si istovitoare la munca....azi cafa de la mine si daca se poate si putzin din lapticul celebru a lui dorian..sa aveti un weekend cat mai placut...
                              nimic nu e intamplator..totul se intampla cu un motiv

Comment

• Salutam poporul hronstadt si azi de dimineata mi-a picat fisa,sa mergem la sighisoara daca tot vreti plimbari,este festivalul medieval si aveti ce vedea acolo si sunt 90 km pana acolo,ce ziceti?
                                astept raspunsuri de la voi hai fiti de comitet!!tzuk la toata lumea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google