Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Axy

ne-am dat naibii cu limbile astea ( a nu se intelege gresit )
    Last edited by alex125; 3 August 2011, 21:39.

Comment

• da bah..m-am saturat de "TALIENI' astia..conduc ca naiba..multe basini pe ei..vai de capul lor...asa e romanul..." nu e prost destul pana nu e si fudul"..asta e..astia este...
      come si dice aici la voooi....
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• se duc dincolo muncesc ca scavi 2 ani , isi iau masina si vin dupaia in tara si se dau mari. uita de unde au plecat. si mai au si flegme si greturi in ei.

Comment

• no...come si dice la voi ,aicisa e frumos dar nu prea ...sa-i F.t pe toti ...habar nu au sa conduca ..au inceput sa ma dispere cu masinile lor de inchiriat...vin la noi ,sunt rupti in gura de oboseala,apoi ..come si dice la voi aicisa la voi...un giro...si vai ce tari sunt...sa-i frec in c...r pe toti...vorba lu martalogu...dute tare ma...idioti si iar idioti...
          miky..cincuanta euro ti prego... ptr. o cafa...come si dice...niste tarani..nai cu cine domne...
          Laptele ala praf mai bine il dai la altii sa faca ciocolata de casa.... si sa ai de cafa...ca cam multe rebuturi aicisa..

Cafa la ora matinala...si praf cu urme de lapte....de la nairod.......reteta perfecta ..ptr. o zi sublima....
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ??? bah sebi tu esti drogat??...ce rahat de post e ala frate..nu se intelege nimic...o gramada de cuvinte spuse de noi mai sus..
            deacord cu frecatu astora de nu mai pot de ei...
            apropo de drogati si iarba..."mai bine fumezi si zbori decat se bei si sa conduci"..
            paaaaaaaaaaaaa

Comment

• neata ..da cineva vreo cafea azi? ati ramas setati ce aveti

Comment

• Neatza Axy,mai da si tu cafele,ca eu n-am baut una din manutza ta.....:P s-aveti o zii frumoasa eu ma pregatesc de macaronari,trebuie sa ii suport 6 ore mancaiar cuvizii tzuk la toata lumea pa pa paaa

Comment

• Axy

micky cand am dat eu nu ai vrut sa bei..acum ce sa fac..hai ca dau eu azi cafeaua pentru toata lumea la alegere
                  Attached Files

Comment

• woaiiii ce bine arata cea cu friscutza.....iami iami multu axy,prea de omenie azi ;)

Comment

• Axy

neatza....buei este ora 8 si nu s-a trezit nimeni? nimeni nu bea cafea la ora asta?aveam pretenti de la voi.

hai la cafea din partea mea pentru toata lumea
                      Attached Files

Comment

• bon midi!!!!...bah...loganistilor!!!..care sunteti voi..azi la cafea io cu axy
                        axy am vb cu ala cu jantele...numa dublate le face..vorbim...
                        o zii de vineri minunata la toata lumea!!!...vad ca numa cafelina de la star bucks..va surade in ultima vreme..azi de la mine una turceasca cu "absolutul" si "ierfutabilul" meu lapte de vaca paaaaaaaaaaaaaaaa
                        Last edited by Nicosianu; 5 August 2011, 08:56.

Comment

• >>>

oai man ... ne bagi in boala cu imaginile alea .... maine dimineata la ora 6 un fulger in bucataria lui axy la cafeaaaaa
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Axy

doriane si cel putin ies ok, stii ceva, ai vazut ceva facute de el? pret ceva ti-a zis? tu ce faci pana la urma te bagi?

ok nicos maine dimi la 6 va astept la mine..dar pe toti altfel nu primesc pe nimeni

Comment

• Axy eu sunt mai pofticiosa si mereu ma faci sa "balesc " la cafelutza ta!!! Saptamana asta am fost tare puturoasa fiind de dupamasa nu ma trezeam la cafelutza nici sa vreau,dar nu uitati de luni primul post e miky 8.00 va tzuk week-end placut ne vedem duminik

Comment

• mda..mmm..cafea .cafea ...eu azi cu 3in 1..mm buna ...e matinala dar buna...
                                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google