Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Axy

neatza poftiti la cafeluta, azi dau eu cafeaua
    Attached Files

Comment

• >>>

Axy ....
      1. Multumesc pentru ajutorul cu talonu
      2. Foarte apetisanta cafeaua. mai dai una?

deci hai bah la cafea ca axi sa chinuit sa o decoreze frumos pt voi .... uite asa incepe axy sa faca bani si sa nu mai streseze pubelele din Real.
      Hai pa si ne vedem azi.
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• buna dimineata luumeaa...o zii....frumoasa va doresc,in ciuda faptului ca e foarte urat afara..FRATEEE!!!!..AM O LENE!!!... PFOAI DE PUII MIEI!!.
        ne vedem diseara..paaaaa
        aaa...cafelina cu lapte de vaca se pare ca s-a cam demodat...incercam cu lapte de capra???..ce ziceti??
        sa clarificam...cand spun vaca si capra ma refer la animale cu patru picioare,cu coarne, si o singura tata cu mai multe sfarcuri..deci va rog nu va imaginati alt ceva
        Last edited by nairod; 10 August 2011, 08:51.
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• >>>

Pai si vacile si capprele la care ne gandeam noi au tot 4 picioara si o singura tzatza si coarne ... si care striga "mainile pe tzatza nu va agitati, la cafea cu lapte acum va adunati ... bumtzi bumtzi"

Comment

• Neatzaaaa cavaleri,cata agitatie pe aicisa pi la noi,mai am si eu o grutia de cafelutza,sau am ramas fara? Nu m-am trezit tarziu,doar ca sunt la munk si ma "destrez" cu macheronii...
            Sa-aveti o zii "mumoasa" si linistita pa pa pa

Comment

• >>>

A mai ramas ... a mai ramas ... ca axy a ford darnic azi ... iara cu makeronarii )

Comment

• Da nicos se intelege aluzia ..nui bai ,tate sa fie.. , deci...dar de ce ?.

Cafea ,cafea ..cine bea asa matinal...eu o beau in masina la asa o ora matinala.."dar vai ..a cui o fii cafeaua ?".......
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Neatzaaa,hai trezirea la cafelutza e caldutza si numai buna de savurat la ce vreme de cacao avem !!Hai o zii pufoasa si plina de energie,pa pa paaaa

Comment

• >>>

La aceasta vreme de cacao ... ne mai trebuie laptic de la vaca cu o singura tzatza a lui dorian si facem de o cacaua cu lapte ... un fel de ciocappic. Doamne ... acum am realizat ce am zis ... ce oribil ... dar asta e, haideti la o cafea ca tanti Miky sa straduit sa faca aceasta cafea ... eu vad ca sunt primu la rand asa ca Miky ... una cu lapte te rog si zahar extre

@Stresu ... incearca sa nu ma contactezi pe facebook ca politica de firma imi blocheaza mesajele si nu vad ce scrii ) daca esti sambata (pe 20) in bucuresti te sun eu si vb ... duminica la pranz ma intorc si eu la brasov si poate venim impreuna cu masinile :P
                    Last edited by Nicosianu; 11 August 2011, 12:49.

Comment

• normal sefu ca noi ne trezim nu ca altii care dorm in nestiire...oricum am reusit sa o savurez si singurica

Comment

• ma dar ce rai sunteti... alti la ora cand beti voi o cafeluta ,vai mamamei cafea .. sunt pe drum la munca ...deci suntem mai harnici..=)
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ce harnicutza era azi miky a nostra azi, cum facea ea curat in excenge...of of of..
                          bah!!..azi am baut lapte de la dozator ..super bun..deci gata cu laptele de la vaca..deacum..de la dozator..

Comment

• Axy

neatza, inca nu v-ati trezit? hai din partea mea cafeluta, cappucino, ciocolata calda si ceiutu...care mai doreste care mai pofteste...pe alese pentru toata lumea. o zi minunata va doresc
                            Attached Files

Comment

• buna dimineata domnilor!!!!....o zii minunata sa ne bucuram de ultimile zile de vara..ziua s-a scurtat....seara e rece...offff....
                              hadii paaaaa...ne vedem duminica..pusii paaa

Comment

• deci de acum o sa ajungi sa fi dozat doriane...

dupa cum spuneam ..doza de cafea cu laptic acum de dimnineata...ca doar e dimineata acum nu ????????

somnorosilor.unde sunteti ?
                                eu amu sunt treaz si beau cafea,,,,,,,,
                                fara voi ????
                                Last edited by sebi8ta; 13 August 2011, 12:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google