Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la sfarsitu lu' septembrie nu sunt in brasov, parerea mea este sa o lasam prin octombrie(pe la sfarsit) cand toata lumea o sa vina din concedii si alte balarii, adica se limpezeste vinu pana atunci
    sigpic

Comment

• nu nu..ramane batuta in cuie pe data de 23-25 Septembrie...
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
        nu nu..ramane batuta in cuie pe data de 23-25 Septembrie...
        si daca lumea nu poate atuncea ce faci sebi? merge-ti 2-3 persoane?

Comment

• cum sa ramana batut in cuie sebi8ta???...ai intrebat pe oamnei daca se poate atunci sau nu>??...tre sa ne intanlim sa stabilim toti treaba asta..cine vine,cine poate, cine nu poate..
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• buna dimineata
            spor la tot ce faceti. ne vedem la intalnire azi.

Comment

• este cel mai important sa colaboram,noi nu putem sa venim la intalnire....ne pregatim de concediu...plecam la mare...deci ne auzim pe saptamana viitoare lume,sa fiti cumintei si nu mai fiti botosi .. P

Comment

• sebi, vezi ca, cuiele se pot rupe
                sigpic

Comment

• neatzaaaa....hai fie cafelutza de la mine azi pentru toti somnorosii...va tzuk s-aveti grija de voi si sa fiti cumintei pa pa paa

Comment

• noo..buna dimineata!! am un red bull in frigider..e rece si numa bun de beut!!
                    hai o zii faina...si spor la bani..

Comment

• neata tuturor. e ca dracu sa fii trezit de masini de gaurit cu percutie

Comment

• Axy

excelent...foarte frumos alexa. deabea iti bei si tu linistit cafeaua pe racoare.

hai o zi plina de evenimente placute sa aveti

Comment

• ca sa nu mai zicem alexa....... ca apoti mixa cafeaua,,,cu percutii....
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• buna dimineata!!..ieri la iesirea din Agnita spre Fagaras am fost oprit de un echipaj RAR..masi anu a iesit la testul de fum..... luat talon si amenda 145 de lei platita pe loc...binenteles nici o masina niciodata nu va iesi in regula la orice test efectuat de RAR pe marginea drumului....
                            asta este..o zii minunata

Comment

• Era si politia cand s-a intamplat asta? Sa inteleg ca ai dat actele celor de rar?
                              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• pfu... naspa dorian. imi pare rau pentru cele intamplate. pai inseamna ca cam toti dizelariii si-o cam iau in freza de la RAR pe marginea drumului. a zis ceva de folii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google