Discutii generale, cafeaua diminetilor posomorate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• >>>

Multumesc domnu RMN.

@Florinica, Sebi, Gabi tin sa va contrazic ....

Acuma m-am intors de la RAR, Va prezint discutia:

"Mi-a fost retras talonul pentru parasolar din folie.
    - A fost echipaj de-al nostru cand ti sa retinut talonu?
    - Nu.
    - Atunci nici nu stam la discutii, te duci si iti iei talonu inapoi. Ai semnat vreun proces verbal?
    - Am refuzat semnarea procesului.
    - e perfect, te duci si iti iei talonu. Nu au voie sa retina taloane pentru folii, xenoane si alte modificari gen spoilere tuning decat in prezenta RAR si doar daca RAR-ul considera ca sunt ilegale sau montate ilegal.
    - Ok. dar acuma va intreb .... este sau nu legal parasolaru din folie pe masina?
    - Este perfect legal cat timp este montat la service autorizat, cu folie omologata de noi si este montat conform legii.
    - Adica
    - Sunteti cu masina
    - Da ... e cea de acolo ... BV 08 xxx
    - Haideti sa vedem .... da este perfect legala ... Parasolaru masini dat in jos, pozitie unghi drept pe parbriz, trebuie sa fie peste linia orizontala ... deci sunteti ok.
    - Eu am si toba sport ... este ok ?
    - Cat timp este omoogata si are sub 85 db este legal. Mergeti si luativa talonu inapoi .... daca nu vil dau ii puteti actiona in judecata si mai mult ca sigur veti castiga.

Mi-au printat de pe situ lor hartia cu legea postata de mine mai sus si au zis sa le-o dau capetelor de creta in cap cu mentiunea "NU AU VOIE SA RETRAGA TALOANE PENTRU MODIFICARI AUTO DECAT IN PREZENTA ECHIPAJELOR RAR"

acuma la 12 trebuie sa ma duc la politie .... revin cu amanunte

PS.: @gabybv .... conform celor spuse de avocatu meu ... dau in judecata agentu pentru abuz in serviciu, si nu MAI-ul ... deci nu va avea ocazia sa ma taxeze mai rau pentru ca nu va mai avea post.

PS2.: @Florinica .... legea care ai mentionat-o tu se leaga (conform celor spuse de RAR), la faptu ca nu ai voie sa montezi pe parbriz folie autocolanta netransparenta gen parasolar, sau afise, inscrisuri (gen Logan Club xxx), actibilde, etc si nici decum la parasolare gen folie protectie solara cu grad de transparenta.
    Last edited by Nicosianu; 14 September 2011, 10:18.
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• pai ma nicos eu m-am chinuit sa iti aduc talonul ca sa il ia politia? mai bine nu ti-l dadeam

hai rezolva repede ca nu e bine cum e acum

Comment

• ......este grav ce se intampla......vom lua amenda si pentru faptul ca detinem autoturisme?........se pare ca ""baietii cu turban alb"" talibanii soselelor noastre sufera de o boala incurabila..........""GARCIZARE"" Cronica...........pe ei NICOS ;)

Comment

• Fara suparare nicos are dreptate in ce spune....asa e cu legea ptr.folii omologate pe luneta dar asa e si cu legea ptr.inscrisuri pe parbriz..gen l.g...etc..cat despre geamurile din fabricatie ale mele aveau 100% transparenta tocmai de aceea mi-am pus folie cu 5% transparenta..adica cea mai inchisa.
          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Salutare creca cel mai n masura sa vb despre astia sunt eu care am f..t 2zile de munca sa fiu in regula..parasolar.exclus...folie fara autorizatie compltata si stampilat exclus..nu mai zic de cauciucuri..iar una peste alta daca te-a prins e simplu..TE ARDE!!!..e taget la amenzi asa ca faza xu datul in judecata...e pistol cu apa.. multa bafta
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• una peste alta eu m-am prapadit de ras cand am vazut ca dintr-un logan alt au coborat politisti (mai intai unu si apoi inca unu), fara casca si au facut poza la niste masini, intradevar OPRITE (atentie nu parcate) cam ilegal. Din cate stiu organul de politie este nul daca nu are si casca in cap. o faza foarte penibila pentru unul dintre soferi, ce astepta pe cineva sa vina de la magazin, ca a si ramas fara permis pentru chestia asta. Daca se filma tot evenimentul respectivii politisti ramaneau fara loc de munca (probabil) si mai plateau si ei ceva amenzi.
              se pare ca domnii nostrii MILITIENI au ramas la stadiul de PRIMIT SPAGA si daca nu se poate primi spaga sa dea amenzi si sa ridice taloane si carnete cam fara rost. le este cam frica ca daca nu isi fac meseria de HOTI LEGALI, vor ramane fara serviciu

Comment

• cam naspa Nicos numai tie ti se intampla in ultima vreme,mai mergi si tu si sfinteste masina ca cine stie numai drumuri bune sa ai

Comment

• bai fraticilor discutia asta poate fi dusa la nesfarsit..ideea este urmatoarea..daca tea prins nu te lasa sa pleci mai ales cand vede masina mai dubioasa...mie la RAR mi au spus exact ca nici un fel de autocolant ce estompeaza vizibilitatea nu este permis...este permisa montarea de folie speciala pe geamurile fata. 75% asa cum am eu..ce este mai inchis este interzis!!
                  acuma...legea este interpretabila...si o intelege fiecare cum vrea..
                  apropo' io nici acum nu mi-am recuperat talonul de 2 saptamani..asa ca..

Comment

• nairod- de ce nu ai luat talonul inca ? ca tu esti in regula...parasolarul nu trebuia sa-l dai jos ca era legal 100 la suta ..pe masurate si dupa lege...
                    Nicosianu - ai dreptate si e legal tot ceea ce ai scris mai sus...aicastig de cauza suta la suta...nu aveai nimic ilegal pe masina ..suta la suta...deci pe ei...
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• stati linistiti ca nici nicosianu nu si-a luat talonu inapoi (scuze Nicos, dar nu pot sa ma abtin) o sa va zica el de ce
                      sigpic

Comment

• sa trezit desteptu de seby sa vorbeasca, asta care are tot in regula pe masina in special proiectoarele minune.

nici tu seby si nici nicos nu sunteti in regula cu masinile asa ca nu mai vorbiti prostii...incet incet o sa ti-o iei si tu in freza si dupaia sa te vad

pe tine seby daca te opreste te ia la purificat pentru parasolar, cauciucuri de 195 , proiectoare.
                        noua lege spune clar ca nu ai voie sa modifici absolut nimic la masina trebuie sa o ai standard ca din fabrica.

asa ca nu mai vorbi numai prosti
                        Last edited by alex125; 15 September 2011, 20:10.

Comment

• >>>

Deci dupa cum am promis va prezint deznodamantul ....:

1. Agent de politie penalizat pentru abuz in serviciu timp de 3 luni
                          2. am fost la RAR de 3 ori in 2 zile ..... "conform celor spuse de RAR: Folie pe fata PERFECT LEGALA CU GRAD DE TRANSPARENTA 70%; parasolar din folie PERFECT LEGAL DACA E MONTAT LA SERVICE AUTORIZAT SI NU DEPASESTE DIMENIUNEA LEGALA si 75% transparenta (parasolaru masini rabatat pe geam si sa nu depaseasca dimensiunea lui) ... Folie pe spate si luneta - NU CONTEAZA TRANSPARENTA ... poate fi si de 5 %.

Deci mi-au zis sa tai din parasolar si sa vin la omologare pret 85 RON.
                          cand am venit si trebuia sa imi faca omologarea surprizaaaaaaaaa: la masurarea gradului de transparenta la folia de parasolar si geamuri fata (necesar pentru omologare) cu aparat etalonat luni (conform dovezi - se etaloneaza o data pe luna la ei) folia mea in loc sa aiba transparenta 70% ghiciti cat avea ..... raspuns 32%. .... deci da folia de pe fata si parasolar jos si dute iara

In concluzie folia de pe fata jos si parasolar. Talonul este in momentul de fata la mine pe birou dupa aplicarea anularii procesului verbal intocmit abuziv de politia rutiera. si bineinteles dupa certuri infinite cu autoritatile.

Deci fratilor daca va opreste politia pentru folii si modificari auto si nu au echipaj RAR langa ei .... nu le dati nici un act pentru ca nu au acest drept.

@nairod ... talonul meu a fst retras vineri .... azi e la mine pe masa.

@axy ... tu te-ai gasit sa vorbesti ) cu parasolaru tau ) .... rotile de 195x65xr15 sunt legale pe logan deoarece in cartea masini (inclusiv la mine) scrie negru pe alb ... "Cauciucuri ce pot fi montate pe masina 185x65xr15 sau 195x65xr15 .... partea nasoala la sebi sunt proectoarele si folia
                          Si nu domnu Axy ... nu o sa o mierlesc pentru ca se pare ca uni civili stiu legile mai bine decat cei care ar trebui sa le stie si care stau 15 minute sa lipaie la foi pentru a te incadra la un articol .... in romania te opreste si dupaia se cauta motiv .... sincer mie sila ca traiesc in romania

@ Alo ... intradevar .... unele loganuri au geamurile 100% (teoretic ...in realitate ... masurate fata de mine au cam 92-97maxim), al meu fara folie are 92%

PS.: tot ce inseamna inscrisuri LCB sau LCK pe parbriz pot duce la suspendarea talonului .... deci grija mare
                          Last edited by Nicosianu; 15 September 2011, 21:36.
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• rezolvat cu talonul!!

Comment

• Originally posted by Nicosianu View Post
                              ... sincer mie sila ca traiesc in romania
                              pe unde vrei sa iesi din tara, Albita, Nadlac, Vama Veche?
                              sigpic

Comment

• salutare baieti ma bucur ca sa rezolvat cu actele voastre...sa ne vedem cu bine la intalnire....daca ma ia si pe mine cineva de acasa.
                                Last edited by Misu-P; 15 September 2011, 23:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google